F

2017. február 14., kedd

Regisztráció A GCC Group

Ma megpróbálom megmutatni során fiók létrehozása a portálon A GCC Group . Ez nem különbözik az összes többi portálok nyereséget. Térjünk dolgozni. A regisztrációhoz először is meg kell menni a GCC. Alatta már bele egy linket az oldalra. Ez az én hivatkozó linket, és ha regisztrál használni. Meg fogja találni a saját szerkezetét.
Oldal jelenik meg az alábbiak szerint:

  1. Regisztrálni, akkor válasszon az opciók az ábrán látható módon. A honlap több nyelven, így mindenki talál valamit magának. Sajnos, ha kiválasztja a nyelvet ezen a honlapon fogjuk a következő megint mi lesz, hogy válassza ki a megfelelő nyelvet. Nos, ha nem használja az angol nyelvet, mert ez az alapértelmezett nyelv van.
  2. Ha rákattint az egyik a fenti lehetőségek tűnik számunkra egy ablak jelenik meg
  3. Sajnálom, hogy menj a következő lépés a fiók beállításához, válasszon az elérhető csomagok. Még itt is láthatjuk, hogy sajnos ez nem egy ingyenes program. Mert, amit meg kell dönteni. Őszintén szólva, a jelenlegi I lépni számos programokat, amelyek nem igényelnek saját hozzájárulását, és még keveset is van. Természetesen nem az összes, de a legtöbb. Azért választottam a csomag típusát. Az alábbiakban ismertetjük a rendelkezésre álló csomagok:

    1. 3D EDU PACK - ez a legalacsonyabb a 3D-s csomagokat. Ez egy olyan csomag, pre-
      print 3D A csomag tartalmaz egy ingyenes 10% kedvezmény kártyát Ecoststem24 150 GCCcoin. Ennek költsége csomag 38 €. Ez egy olyan csomag célja az emberek, akik szeretnének belépni a projektbe, de vagy nem rendelkeznek a megfelelő eszközökkel, vagy nem teljes mértékben meggyőződve arról, van-ba, és szeretné, hogy ellenőrizze a viszonylag kisebb mértékben mik a lehetőségek elérésének előnyeit. Ezen túlmenően, a beszerzése a készlet regisztrált kap egy másik 18 pontot PVC. Mik ezek a pontok mondom később hozzászólások.

    2. 3D TRAINING PACK - mint az előzőt az úgynevezett kezdeti csomag
      3D nyomtatás. A költség jelenleg 138 euró, és a csomagot kap egy további készlet 3D-s modellek. Ezen kívül azt is kap benne, mint az előző csomag ingyenes 10% kedvezmény kártyát Ecoststem24 és 600 GCCcoin. Vásárlás után a csomag regisztrált felhalmozódott Mi is 84 pont PVC. Ez az első csomag az elején, hogy a lehetőséget, nyomtatás 3D-ben.


    3. 3D FUN PACK - a kiterjesztett változata az előző csomag. Ennek költsége
      csomag 438 Euro. Ez nem kis összeg, de úgy tűnik, még mindig a legnépszerűbb opció, amely kiválasztja a legtöbb ember. Az ár, amit tollával 3Doddler 2.0 és egy sor modellt. Ezen túlmenően, a csomag kap egy ingyenes 10% kedvezmény kártyát Ecoststem24, valamint a 2500-GCCcoin és 238. pontok PCV, ha a csomagot vásárol a javasolt. Ebben a csomagban tényleg elkezdünk játszani 3D-s, mert megkapjuk az első eszköz, vagy toll, hogy a nehezebb utat, érezzük mi is ez az egész ..

    4. FELFEDEZÉS 3D PACK - más irányt több legmenőbb előző kiadás 
      csomagot. A költség már 1838 euró. Amellett, hogy az ár egy sor 3D-s modellek is kap egy 3D szkenner. Ezek az eszközök viszonylag egyszerű módon képes reprodukálni, és mentse körülöttünk anyag három dimenzióban. Természetesen együtt egy sor kap egy ingyenes 10% kedvezmény kártyát Ecoststem24 és GCCcoin 14.000 és 888 pont a vásárlási PVC csomag ajánlott levélben. Természetesen ingyenesen mindig sok elégedettség átnézése során teret körülöttünk.

    5. 3D PRO PACK - már az utolsó előtti értékű csomagot 2838 Euro. Sok ember számára az
      ár kopogtat, de az ár alapvetően a fő termék által támogatott GCC Group, amely már csak 3D-s nyomtató. Ez egy kis nyomtató lehetővé teszi a nyomtatást tárgyak körülbelül akkora 21x30x21 cm. Érdekes ötlet, és már nem lehet használni, hogy a dolgokat, mert ilyen nagy volumenű sok nyomtatott, majd eladja azt. Együtt egy sor kap egy ingyenes 10% kedvezmény kártyát Ecoststem24, valamint 20.000 GCCcoin és 1288 pont a vásárlási PVC csomag ajánlott levélben.

    6. 3D MASTER PACK - itt a költség számomra nagyon nagy csillag -LCD mert Euro
      6838, de Ehelyett egy sor eszközök professzionális 3D nyomtatás. Ezért egy nyomtató, egy szkenner, egy tollat, egy sor 3D-s modellek és a 3D szálak, vagyis a felhasznált anyagok nyomtatására. Természetesen a készlet tartalmaz egy bónusz, azaz a szabad 10% kedvezmény kártyát Ecoststem24 és GCCcoin 55000 és 3088 pont PCV a csomag ajánlott vásárol. Ez a csomag már teljes a szakmaiság és a képesség, hogy bármit kinyomtathat lapolvasó és befoglaló méretei elhelyezésére a nyomtatót.

    7. PARTNER CSAK PACK - ez a csomag ára 88 Euro, amely engedélyezi számunkra 
      Utólag csapata. Ha komolyan akar építeni a csapatot a szerkezete a csomag, ami kellett. Érdekes információ, hogy a regisztráció során megveszi az egyik csomag 3D a csomagot, amit vásárolt egy akciós ára 50 Euro. Ez egy egyszeri támogatása, így amikor bejelentkezik, vagy már nem elérhető.


    Ezeket a lehetőségeket ki kell választani az egyik lehetőség. Én személy szerint ajánlom az egyik 3D csomagok és az úton, és egy promóciós ár csomag AFFILIATE. A döntés az Ön számára.
  4. A következő lépés a gomb BUY NOW alatt a csomagot az Ön által választott. 
  5. Korábban, ha azt szeretnénk, hogy tanulni valamit, amit veszünk gomb megnyomása Lenyomáskor majd zárjuk a csomag az alábbiak szerint:
  6. Ha rákattint VÁSÁROLJON MOST mozog végül a regisztrációs űrlapot, amely alább. Megpróbálom leírni viszont minden űrlapmezőkbe

    1. Ezen a területen a kapcsolat a szponzor vagy az a személy, aki bevezetett minket a program. Ha ez nem az a személy, aki adta a linket kapcsolatba, és kérje újra a kapcsolatot az ember által kívánt regisztrálni a programot.
    2. Ezen a területen, akkor adja meg a nevét, amely a felhasználó fogjuk használni, amikor belép.
    3. A következő mezőben adjuk e-mailben.
    4. Cserébe adunk nevet,
    5. Ez az érme fogja mondani valamit arról, hogy mit kell tennünk az elején, amikor már nekünk egy regisztrációs lapot, vagyis a jogot a csomag neve, hogy mi választottuk. Lássuk, ha biztosan ezt a csomagot. Ha nem, változtassa meg azonnal. Amikor valójában haladunk erre a gombra, és wrodzimy választani a csomagot, hogy később mi lesz, hogy kezdje el beírni az adatokat a kezdet
    6. Akkor adja meg a nevét.
    7. Itt adunk születési dátumát, és elvileg, válassza ki azt;
    8. Ezután válassza ki a származási országot.
    9. Szekvenciálisan City.
    10. Ezután adja meg a címet,
    11. Ezután irányítószám vagy ZIP függően, hogy melyik országban élünk.
    12. Sorrendben országkód, amelyben találjuk magunkat.
    13. Itt adunk egy telefonszámot.
    14. Itt, védjegy, ha regisztrálja a projekt a cég.
    15. Ezután válassza ki a szex.
    16. Elfogadjuk a feltételeket. Top mielőtt olvasni, ez hosszú, de érdemes olvasni fogai nem neheztel a cég.
    17. Miután meggyőződött róla, hogy minden kitöltött helyesen nyomja meg a gombot ELKÜLD és rekord A programban a GCC Group.
  7. A regisztráció után jelenik meg előttünk egy ablak információt fogadó kedvezményt. Úgy néz ki, mint alább. Sorrendben nyomja meg a gombot a következő lépést és folytassa:

  8. Megmutatja egy másik ablakban megjelenő
    :
    Én személy tettem egy lépést a 7., de nekem úgy tűnik, hogy én is kihasználják a promóciós
  9. Ha lehetősége van arra, hogy vesz egy csomagot AFFILIATE mert az ár már nem elérhető később az Ön számára, és adja meg a további hatásköröket.
  10. 7. lépés után már a közösség tagjai GCC Group. Annak érdekében, hogy bejelentkezési adatait przejdxcie posztjáról, amit adtak a regisztráció során folyamatokat.
    Megtalálja egy e-mailt a GCC tájékoztatnak bennünket az adatokat a megbízó és a bejelentkezési adatait és a link a hivatkozás, amely leszünk képesek létrehozni annak szerkezetét áttétel.
Ebben a post annyira. A következőkben bemutatjuk, hogyan lehet egy transzfer a mi először vettem egy csomag 3D. Be kell vallanom, hogy még valószínűleg soha nem fogy ez a blog, mert én nem sok időt szentelni, hogy az írás egy post. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy a program maga is tartalmaz számos lehetőséget, hogy az írás mindezt kevesebb nem ad garanciát arra, hogy ez lesz jól megírt. Az interneten megtalálható bizonyos anyagokat ebben a projektben. Olvasni és hallgatni őket figyelmesen, mert nagyon könnyű eltévedni. Nos, megpróbálom a lehető legnagyobb mértékben és a készségek át ezen a blogon annyi információ és részletes, amennyire csak lehetséges, hogy az emberek, akik olvasni ezt egy tágabb fogalom, hogy mi itt a pillanat, amikor egy ideig fog történni. Hogyan szeretne csatlakozik és a tanulás a semmiből 3D technológia. Én csak hozzá A cég az elején április 2017 tervek nyilvánosságra, majd megtudja, hogy mennyi ez tényleg megéri GCCCoin. Wedel nekem most van a legjobb pillanat, hogy csatlakozzanak a projekthez. Ezért, mivel ha egy linket a nick regisztrált. https://www.thegccgroup.com/?ref=pawelbudda1979.  Ha azt szeretnénk, hogy keressen meg az adataim ezen a blogon lapon meghívást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése