F

2017. február 13., hétfő

A GCC Group - 3D nyomtatás új projekt

Ma akartam kezdeni egy teljesen új téma, amelynek tulajdonosa a GCC Group Sp. zo . o. lelkiismeretesen Kijelentem, hogy a jelen pillanatban az utolsó projekt, amelyben én részt kívánnak venni. A blog láthatjuk, hogy ez már egy kicsit, de néhány egyszerűen nem vált valóra, és nem jár el őket. Úgy tűnik számomra, hogy legfeljebb három projekt a legjobb megoldás számomra. Túl sok a jóból. Tehát ez az utolsó. Tehát kezdjük. Mi általában a GCC?

A GCC Group bejegyzett társaság Lengyelországban, amit fizikailag megérinteni. Ő székhelye Lengyelországban a címét. Lépett a Nemzeti Bíróság nyilvántartásában. amely könnyen ellenőrizhető. Az alább szereplő linket a nemzeti bíróság feladata.
A következő darab kép kivonat a nemzeti bíróság száz kilométer


























A cég tulajdonosa Jan M.Pasboel , egy vállalkozó, aki fut, több gyár Európában és amely könnyen megtalálható a Facebookon , ahová mind az információ, és hírek a GCC, új videókat és fényképeket utazás vagy üzleti találkozók, és a közelmúltban is twitter.
A GCC Group egy innovatív és nagyon érdekes átgondolt rendszer, amely létrehoz egy egyedülálló globális megoldást barátságos embereket érdekli révén bevételhez támogatása a cég ajánlatát. A cég forgalmaz modern cryptocurrency, amely támogatja a hálózati közösség a felhasználók, főleg támaszkodvarozpowszechnianiuuslug szolgáltatások a modern 3D-s nyomtatók.
Vállalkozások által végzett az interneten keresztül, és a támogató alapja a szabadalmaztatott rendszer, amely a legnépszerűbb megoldás marketing hálózat, amely kizárta a legtöbb negatív megszorítások, megkönnyítve ezzel a képességgel, hogy bővítse a saját hálózat / rendszer bináris. A bonus / bónuszokat hozzáférhető módon az emberek jutalmazzák, Ők úgy döntöttek, hogy egy független elősegítése és terjesztése az ajánlatot .
Itt van mind cryptocurrency GCC ION, bináris, a megszerzésének lehetőségét bizottságok által létrehozott magunkat (és a szponzoroknak) - a szerkezet, valamint a lehetőséget, hogy jutalékot a globális értékesítési portálok által létrehozott társaság (projekt Ecosystem24).

Ez a szó, bevezetés a cég:

Szerint a bejegyzést a KSH (Központi Statisztikai Hivatal), a cég kezdte meg működését 2013/10/31. És a nyilvántartásba került be a 2014-Ő GCC Group egy cég egy bónusz alapuló rendszer hálózati marketing. A cél a művelet , hogy hozzon létre egy közösség, egy erős cryptocurrency , ami nem csak járnak a környezet tiszteletben tartását (az egyes tranzakciós portálok GCC része átkerül a pro-környezetvédelmi kezdeményezések), de lehetséges, hogy fizetni értékesített termékek és szolgáltatások révén GCC portálok. A jövőben tervezik végrehajtani, hogy a külső cégek.
Név A GCC Group bejegyzett védjegye , és a védjegy ugyanakkor, szimbólumok a GCC. Ezért meg kell tudni hogy annak érdekében, hogy használja azt a promóciós anyagok, felvételek, vagy árucikkek - van, hogy engedélyezze a GCC Group. Miért? Annak érdekében, hogy ne az emberek hibát, ami sajnos az üzleti rekomendacyjnym gyakran megesik. Hasonlóképpen, akkor nem használja a nevét GCC pl. A nevében az e-mail, domain név weboldal címét rögzítés, illetve a bejelentkezési név és beceneveket. GCC dolgozik itt egy ügyvédi iroda (http://www.kulikowska.pl/) , amely az egyik első magán ügyvédi Lengyelország foglalkozó szellemi tulajdon védelmét, ezért érdemes megjegyezni domain név weboldal címét rögzítés, illetve a bejelentkezési név és beceneveket. GCC dolgozik itt egy ügyvédi iroda (http://www.kulikowska.pl/) , amely az egyik első magán ügyvédi Lengyelország foglalkozó szellemi tulajdon védelmét, ezért érdemes megjegyezni domain név weboldal címét rögzítés, illetve a bejelentkezési név és beceneveket. GCC dolgozik itt egy ügyvédi iroda (http://www.kulikowska.pl/) , amely az egyik első magán ügyvédi Lengyelország foglalkozó szellemi tulajdon védelmét, ezért érdemes megjegyezni

Itt alapvető információkat közöl a projekt. Az ezt követő hozzászólásokat én lépni a részletesebb információt az egyes elemek mely GCC Group. De viszont elkezdünk regisztrálni a programban. Látni és írni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése