F

2017. szeptember 28., csütörtök

Rzeszów lesz nyomtatva 3D modelleket szív

Ma, a rövid távú és nem az én szavaim, de azt hiszem, ez az elem ér, és ezen felül hangsúlyozni történik a közelemben vagy Rzeszow és elválaszthatatlanul kapcsolódik a 3D nyomtatás. Ismét valami történik az orrunk előtt ajánljuk, hogy olvassa ezt az anyagot. És azoknak is, akik nem tudják, hol van a Rzeszow valószínűleg azért, mert nem mindenki hallott már a városban, különösen a tolmácsok blog néhány Swiftek poglądowa liszt többé-kevésbé, hol van.



A Rzeszow kutatási és fejlesztési központ G2A.COM cég fog 3D-s modellek a szív, amely segít a tanulás felismerni hibák ebben a szervben a gyermekek születés előtt. A modelleket fog kialakulni a tanszékeken a cég - 3D Plus. 

Mint mondta, PAP igazgatója. Patrick stratégiai fejlesztési G2A.COM Kadlec modellek vannak nyomtatva SLA technológia fotopolimert gyanta. „Így kapsz példátlan nyomtatási minőség és a pontos építési a szív” - tette hozzá.

Kadlec hangsúlyozta, hogy a technológia lehetővé tette csökkentése a jelenlegi modell a termelési költségek felét. „A Rzeszów mi nem csak sokkal olcsóbb, de sokkal gyorsabb, mert az átlagos nyomtatási idő kb. 3 óra” - hangsúlyozta.

3D-s modellje a szív, amely nyomtatott a fővárosban Podkarpacie alakult ki együttműködés a csapat a krakkói orvosok által vezetett Dr. hab. med. Martin Wiechecia a Jagelló Egyetem. Másrészt Wiechecia csapat is dolgozott egy szakmai csoport az ipari formatervezés irányítása alatt Luke Tabakowskiego.
Összesen épül, közel 30 különböző modellek a szív, amely érzékelteti a leggyakoribb és nehéz diagnosztizálni veleszületett szívhibák. A vonat őket a diákok és az orvosok. Mint hangsúlyozta Wisp mostanáig diákok csak megtanulják a diagnosztizált esetek, kivéve, ha a beteg beleegyezik, jelenlétük a vizsgálat során. „3D-s modellek lehetővé teszik az orvosok ginekologom nyereség gyakorlati ismereteket és készségeket, hogy amikor az ultrahang képes lesz felismerni a különösen hátrányos” - hangsúlyozta. Veleszületett szívhibák a leggyakoribb oka a csecsemőhalandóság. 3D-s modellek a szív lehetővé orvostanhallgatók megismerkedjen a jellemzői az egészséges szív és az egyik, hogy terhelt hátrányai. A modell áll 8 elemek kibontakozó lehetővé részletes elemzést képest viszonyítva a helyzet. Az elkészült nyomat kézzel festett.

G2A.COM egyike a világ legnagyobb aukciós platform, ahol a felhasználók eladni kódokat játék. 2016-ban A platform végeztek 22 millió euróra.
A cég, amely részt vesz a nyomtatási és megteremti a 3D virtuális valóság alkalmazása ben alakult Lengyelországban David kúpok és Bartosz Skwarczka; székhelye van Hong Kong, beleértve iroda Új-Delhi, Sanghaj és Krakkóban.

Rzeszów egy kutatási és fejlesztési központ a cég, amely több mint 700 ember 40 országból, 24 nyelven beszélő. (PAP) "

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése