F

2017. október 13., péntek

GCC kezdődött méréshez Stock C-CEX

Cool információkat az értékelést a GCC. Nos, az utóbbi időben, akkor forog a GCC Coin másik tőzsdén. Ez a C-CEX.COM . Próbáltam megtalálni egy kicsit több információt a csere, de nem az interneten, hogy túl sok információt.




















Az olyan alapvető információk, csak azt tudom, hogy a tőzsde több mint 330.000 résztvevők és forog 204 kryptowalutami. A számok nem megdönteni, de azt mondom őszintén, hogy én nem gondolok a számok, és többet úgy, hogy játszhat az árfolyam közötti különbség a GCC mindkét cserék cseréjét lehetővé tévő GCC. 
Egyesek azt mondják, hogy nem éri meg a tőzsdén, de azt hiszem, hogy ez jó, mert ez csak az előétel, az a tény, hogy, hogy a következő is sokkal jobb cseréje portálok. C-CEX térfogata forgatás nem sokkoló. Abban az időben az írás ezen a poszton a tranzakciós volumen GCC kisebb, mint 0,3 BTC.



Abból, amit írok annál jobb, hogy adja meg a tőzsdei társaság kell megszabadulni a kezüket a legtöbb GCC. Ez nem lehet több, mint 2%. Nem siedźmy így várjunk és nem ugyanaz a dolog. Ha valakinek van bármilyen Coins a GCC Group és ne kibábozódtak a pénztárca, ez egy jó alkalom, hogy csináld.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése