F

2016. szeptember 6., kedd

Alapvető változások MXRevshare

Alapvetően a közönséges kenyér evő változtatni az egyik, nevezetesen nincs közvetlen hasznot kattintva, vagy 0,50 dollár egy nap wyklikania 100 hirdetések. Nos Admin igaza van, hogy egy csomó ember, aki regisztrálja a program figyelembe vette csak a csattanó és a kifizetések, anélkül, hogy a programot a reklám, vagy azok, amelyek már kialakultak. Szeptember 5 további rákattintva 100 hirdetés, szükség van legalább 10, de azzal a különbséggel, hogy nem kell fizetnie jelent. A tulajdonos úgy döntött, hogy azok, akik továbbra is a hirdetéseire kattintanak lesz 100 napi részt vesz a sorsoláson Millionaire ADS, ami a csomag értéke 50 $. Tegnap, szeptember 5-én, mint győztes volt 3. Jól csatlakozott a program, és olvassa el a szabályokat, mielőtt regisztráció mindenki tudta, hogy a kezelő megváltoztathatja a szabályokat a program és különösen, hogy védelmet nyújtsanak a csalások.
Keresi a tulajdonosok a program akkor biztos a jelenlegi rendszer jutalom program egy nagy megtakarítás. Csak egy csomó pénz lesz az MX. Ha ma MXRevShare regisztrált több mint 55.000 embert, és feltételezve, hogy az összes oglądałyby 100 hirdetés egy nappal azelőtt, hogy megváltoztatja a havi fenntartási költségek a program elérte 55.000 ember * 30 nap * $ 0,50 ami a csillagászati ​​összeg 825.000 $. Tudom, hogy nem mindenki fizetett a kattintás, és nem minden kattintott a következő 100 hirdetés, de ez a mennyiség, és így robiłyby benyomást.
A jelenlegi helyzetben, egyesek azt mondják, hogy fel kell hívni 3-4 csomag egy nap. Feltételezve, hogy ez lesz a 4 darab költségei a program összehasonlíthatatlanul kisebb. Nos, 4 darab * $ 50 alkalommal 30 nappal generál ára 6000 $, és általában nem függ az embereknek a száma, akik a programban. És lehet, hogy kétmillió több, és az egyetlen dolog, amely megváltoztatja csökken az kiválasztásának valószínűségét felhasználó, mert a több ember kattint részt vesz a sorsoláson.
Pure megtakarítási program.
Nos látom tovább kell fejleszteni. Ott voltam, kattintson, és várom, hogy kidolgozás alatt. Meglátjuk, meddig tart előttem hit szerencsés

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése