F

2017. május 25., csütörtök

Az USA-ban, a jármű nyomtatott 3D

Elektromos nyomtatva 3D jármű meghódítja az amerikai piacon

Helyi Motors Company, amely létrehozta a világ első 3D-s autó, bemutatta Olli - felszerelve a legmodernebb technológiával, elektromos jármű fut vezető nélkül.
Olli került bemutatásra a megnyitón az új épület helyi Motors National Harbor, Maryland. Egy alkalmazást használva, mint Uber és Lyft, az ügyfél rendelhet egy autót kap az úticél.
Fejlett technológia
Bus, az IBM Watson technológia a tárgyak internete, fel van szerelve 30 beépített érzékelők egész jármű, amely összegyűjti az adatokat, amelyekkel hogy gyors döntéseket. Érzékelők lehet adni, és fokozatmentesen beállítható. Azt is figyelembe kell venni a helyi szükségletek az utasok. A jármű fel van szerelve olyan eszköz, amelyek a szöveget beszéd úgy, hogy lehet kölcsönhatás a jármű és az utasok. A busz is képes válaszolni a kérdésekre, hogyan működik, hová megy, és hogyan hoz döntéseket. Olli is megmondja, hogy a helyek, amelyeken keresztül a bérletek és javasoljuk a helyi látnivalókat és éttermek. A jármű befogadóképessége legfeljebb 12 fő. Nyomában a környezeti hatás elhanyagolható.
- Olli kínál intelligens, biztonságos és fenntartható közlekedési megoldások - mondta John B. Rogers, vezérigazgatója és társalapítója Local Motors. - Mi vagyunk kíváncsiak, mi a közösség fog tenni az ilyen fejlett technológia - tette hozzá.
Olli egyedi összeszerelési folyamatot. Egyes részei busz jön létre a helyi 3D nyomtatást, és akkor össze a szakemberek a helyi Motors. A nyomtatási folyamat kb. 10 óra, a telepítés körülbelül egy óra. Előállítása a következő járművek Olli székhelyén tartják a helyi Motors Near Phoenix.
fényes jövő
Helyi Motors Micro tervezi száz gyárak világszerte, gépjárművek gyártására tervezték, hogy megfeleljen a helyi igényeket. Ezek a gyárak elfoglalni kis helyet, kevesebb energiát fogyasztanak és anyagok. Érdeklődés a technológia már beszámolt 50 országban.
Olli fogják használni a helyi közutak Washingtonban, és a végén 2016 éve a Miami-Dade megye (megye Floridában) és Las Vegas (Nevada állam). Jelenleg Miami-Dade megye tesztel egy kísérleti program, amelyben több autonóm járművek fogják használni a tömegközlekedési körül Miami.
- Nagyobb stabilitás a helyi közlekedési hálózatok tágabb megteremtése érdekében a fenntartható városok belül Miami-Dade megye és javítja az életminőséget a lakosok a legfontosabb számunkra - mondta Carlos Gimenez polgármestere Miami-Dade. Beismerte, hogy a megyei többet kell tennie, hogy javítsa a közlekedés a régióban, és a használata autonóm járművek nagy lépés a helyes irányba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése