F

2017. augusztus 31., csütörtök

Hogyan vásároljon Coin GCC tőzsdei NovaExchange?

Eddig a műveletet, és megmutatta a lehetőségeket, hogy megadja nekünk a GCC Group cég. Egyikük, és talán az egyik legérdekesebb cryptocurrency GCC érme. Monza kap ez megvásárlásával a megfelelő csomagot a GCC Group. De az, hogy objektív és szeretnének adni és valós információkat kell megemlíteni, hogy ez nem az egyetlen forrása, hogy megszerezze a GCC. Íme, ma, azaz 2017/08/31 évben van lehetőség, és ez sokkal kényelmesebb körülmények vásárlására valuta átváltási cryptocurrency. Ez a csere az úgynevezett NovaExchange . És hogyan kell csinálni fog megjelenni ebben a bejegyzésben.

Ha rákattint erre a linkre, hogy belépjen a tőzsde honlapján. Nem írom le a regisztrációs folyamat a tőzsdén, mert ez egy csomó útmutatók, hogy hogyan kell csinálni. Azonban ahhoz, hogy részesüljenek a tőzsdei regisztrálnia kell először. Az alábbiakban a bejelentkezési ablak:


















  1. Nyitva az oldal segítségével a fenti linkre a jobb felső sarokban a doboz, kattintson Bejelentkezésjelentkezni.
  2. Ez az opció az, hogy regisztráljon egy új fiókot, ha valaki nem volt meg.
  3. Itt adunk egy felhasználói nevet vagy e-mailben. Én személy szerint adok egy e-mail címet, mert könnyebb megjegyezni.
  4. Itt írja meg a jelszót.
  5. Meg kell jelölje be a négyzetet, hogy meggyőzze a rendszer, hogy nem vagyunk egy robot.
  6. Ha véletlenül elfelejti a jelszavát itt van, akkor visszaállíthatja azt.
  7. Kattintson a bejelentkezési és menj a következő lépésre.




















  1. Ez egy másik fázisában ún belépés megerősítés Google-hitelesítést. Ez további védelmet, azt ajánlom minden felhasználó portálok tartotta némi pénzt. Letöltés után a mobiltelefon-alkalmazások a boltban néven Google Hitelesítő és kapcsolja be ezt az opciót a beállítások előtt minden aláírása és végrehajtása nagyobb műtétek, például a fizetési további tőzsdei meg kell adnia a megfelelő kódot a telefon, hogy mi generál fent említett programot. Ezek az alkalmazások tölthetők le a megfelelő üzletekben dedikált operációs rendszerek: iOS, a Windows, Android. Miután az alkalmazást futtató telefonon be kell írni a kódot, amely hozzá van rendelve a csere NovaExchange. 
  2. Ha azt szeretnénk, hogy felmondja ezt a naplót, nyomja meg a gombot.
  3. Erre a gombra kattintva erősítse meg a kódot, és jelentkezzen be a fiókjába a tőzsdén. Ezt szemlélteti a következő ábra.








  1. E két parancs megy vásárolni a GCC érme. Akár egy pont, egy kicsit különböznek elsősorban grafikusan. Kattintás után a lap érméket és piacok nyit számunkra, hogy egy ablakot, mely ikonok jelennek cryptocurrency egyén. Meg kell találni a GCC érme, és nyomja meg a nyílt piacon. Én személy szerint életre ezt a második, és megnyitja a lapot Pénztárca , 
  2. Miután a fejlesztés kattintson egyenlegek és lépni a következő oldalon az alábbiak szerint.
  1. Oldal jelenik meg, mint a pontban leírt módszer 11 felsoroló cryptocurrency szolgálja a csere. Miután beírta a keresőmezőbe a nevét a GCC érme pontosan úgy jelenik meg, mint a fenti képen.
  2. Kattintson a neve a mi kryptocurency.



















  1. Ha bővíteni a listát, hogy kiválassza a valuta, amit szeretnénk, hogy a vásárlást. Az én esetemben ez lesz a BTC. Attól a pillanattól kezdve, és mindkét módon lehet vásárolni már ugyanúgy néz ki.






















  1. Ezen a ponton már kimutatták, hogy a pénznem, amelynek meg szeretné vásárolni a GCC érme. Az én esetemben ez a BTC. Ha azt szeretnénk, Kopic mindent, hogy kattintson a doboz és a többi mezőt automatikusan kitölti.
  2. Ha azt szeretnénk, hogy vesz egy bizonyos szám a mi kryptocurency szolgált ez ezen a területen.
  3. Ezen a területen is van értéke egy érmét GCC coin, amit vásárolni. Ebben az esetben az egyik GCC érdemes 0.00000208 BTC.
  4. Itt megmutatja nekünk, hogy mennyit költünk az én esetemben a BTC coins hogy szeretnénk vásárolni.
  5. Ebben a mezőben szereplő érték gyűjt jutalék NovaExchange az ügylet.
  6. amikor minden már be van állítva, hogy nyomja meg a Keres GCC, és a vásárlást. Amikor megnyomja, megjelenik egy ablak, hogy nekünk tájékoztat bennünket a tranzakció sikeres. Mi zárja le, a vásárlás befejeződött. Van itt megjegyezni, hogy a vásárlás, különösen a nagyobb mennyiségekre lehet osztani részletekben. Kiderülhet, hogy az összeg az általunk javasolt csak része a GCC. Ebben az esetben csak azt kell várni, hogy valaki kiadja a GCC a megfelelő mennyiségű, hogy a tranzakció elvégzését. 
  7. A fent leírt esetben a rendelést a hiányzó mennyiséget GCC megjelenik a 22. rovatban, és ott vár, amíg valaki úgy dönt, hogy eladja ezt az összeget, amit javasolt. A tranzakciót követően a kínálatunkban eltűnik a nyilvántartásból.
  8. Az utolsó szakaszban a GCC megjelenik a másik oldalon a területen, amellyel meg lehet eladni a valuta.
Ez a téma elég. A következő bejegyzésben megpróbálom leírni, hogyan kell átadni a felhalmozott GCC tőzsde kínálatunkban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése