F

2017. szeptember 7., csütörtök

Azok számára, akik az MX világra kattintanak

Erről a projekt írtam nem is olyan régen az oka, hogy csak nem sok minden történik. Természetesen voltak, hogy időről időre különböző promóciók, de mivel nem vett részt bennük nem tünteti fel őket.
Néhány évvel ezelőtt, talán emlékszik felújított fizettek rákattint a hirdetéseket. Az elején volt 25 nap, 50 nap, majd jött a napi 100 vagy úgy, mint előtte volt a bekövetkezett változások az év fordulóján.
Én egy mohó kereplő így lelkiismeretesen minden nap reggel és üljön le a telefon kattant 50 alkalommal keresni $ 0.25. Ma a reggeli után 25 wyklikaniu hirdetés jelent meg következő az alábbiakban bemutatott adatok:
Tehát a legegyszerűbb módja a beszéd, mert az a tény, hogy nincs elég szabad hirdetési lehetőséget maximum 25 nap a csattanó.
Az utóbbi időben, sajnos, látta a kisebb vagy a hirdetések számát megjelenő alapvetően ugyanazokat a hirdetéseket körben.
Sajnos úgy tűnik, hogy egyre kevesebb a hirdetők hirdetéseket venni az MX. Legyen ez volt csak köszönhető, hogy a nyaralás alatt. Másrészt, kivéve, ha az MX közösség nem nő túl sokat, és van még egy probléma a hirdetők számára.
Wait'll hogy mi történik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése