F

2018. április 4., szerda

OctaEx - egy másik csere kripto pénzváltás lehetővé BTC GCC

Újabban a cryptocurrency megvásárolhatók a három tőzsdéken. Ahhoz, hogy a C-CEX és NovaExchangecsatlakozott a kínai OctaEx . Kíváncsi, amit a tőzsdén lehet mondani, kivéve azt, hogy amikor megnyitja az oldalt megjelenik egy csomó érthetetlen bokrok? Nos, a végén a kínai tőzsde, így lehet valahogy magyarázni ezeket a bokrokat. Ezt nagyon egyszerű lehet menni az egyik a négy nyelv közül választhat, és baj eltűnik.
Bár ez érdekes, és ez volt az első megfigyelés, hogy az állomány piaci értéke minden cryptocurrency tartott 6 tizedesjegy pontossággal. A másik két csere a fent említett, és az A értékét az kryptowaluty nyolc tizedesjegyig. És hogyan nézett ki? Lásd magad.
Ebben az ablakban látni fogja a GCC értékelési a tőzsdén bármikor, és a kereskedelmi volumen. Az ötlet úgy tűnik, elég jó, mert a kínai piacon, mert a szám minden bizonnyal vonzó. Összehasonlítva más cserék az alábbi okok miatt a korábban leírt összeg nulla tizedes árképzés GCC ez talán egy kicsit felfújt. 
Minél több cserék, a jobb GCC, mert lehet több helyen ő pedig, és ez ahhoz vezethet, hogy növelje az értéket.
Mégis minden alkalommal vár bemenet nagyobb tőzsdei BitBay például, és ez is megtörténhet, ha a GCC Group bejelentette az esemény, amely kezdődik csütörtökön.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése