F

2017. április 14., péntek

GCC Group - Gyors összefoglaló - alap információkat a fiók

Helló

Ma fogok bemutatja, hogyan kell mozogni irodájában, miután azok nyilvántartásba a projektben, és aktiválja fiókját, vagy egyszerűen akkor ezt az összeget az a csomag, amely vásároltunk a regisztráció során.
Ma bemutatjuk az egyik fület egy egyszerű, átlátható módon, hogy megmutassa, mi irodánkban, vagy átfedés Gyors összegzés , mint a neve is mutatja egy rövid összefoglalót.

Most, miután bejelentkezik a mi iroda nyílik számunkra, hogy a honlapon az alábbiak szerint:
  1. Mozgatja az egérmutatót a fül My Office és fejleszti nekünk egy menüt, ahol talál sok lehetőség közül lehet választani. Menü lapon magát, és azt a képességét, hogy pontosan leírják egy külön bejegyzést.  
  2. kifejleszteni a lehetőséget, hogy válasszon Gyors összegzés . Ez megnyitja számunkra, hogy a lent látható. 
  3. Készpénz számla, amely tartalmazza az összes a megkeresett pénzt mindenféle bónuszokat kapott a projektben.
  4. Letéti számla vagy ide azok az intézkedések, amelyek a mi tulajdonunk, de jelenleg letéti.
  5. Account PVC - ez az a fiók, ahol összegyűlünk ez azt jelenti, már nem mutat és PVC amelyek feljogosítanak arra, hogy elérjék a bevételek különböző üzleti. A pontok mennyisége függ mi szintű SINC ..
  6. Ezen a számlán megvásárolt vagy átvett minket a vásárlás során adott csomag Coiny .
  7. Itt gyorsan előnézeti mai szintjére SINC , és miután az ikonra kattintva kap részletes információt ebben a témában.
  8. Itt azt látjuk, pont BV , amelyek a számlán a felső lábát.
  9. Hasonlóképpen, mint fent, kivéve, hogy itt a pont az alsó lábszár.
  10. Ezen a képen rejlik az embereknek a száma, akik regisztráltak a program közvetlenül a mi hivatkozó linket.
  11. Egy másik lehetőség az embereknek a száma mindkét lábunkat azzal a ténnyel, hogy itt jelennek meg minden olyan személy által meghívott minket és meghívtam a mi áttételek, valamint azokat, amelyek hívtuk személy a fenti szerkezetben hozzánk.
  12. Itt látható az értékelési napon egy Coina .
  13. Ezen a képen azt a lehetőséget, hogy megismerjék akciók, és fel vannak szerelve a cég, amelyen keresztül lehet elérni kézzelfogható előnyöket.
  14. Ez a lehetőség nem áll abban a pillanatban így fogom leírni külön, ha képes lesz használni.
  15. Itt böngészhet adataink azt mutatják, hogy az elért szint a bináris rendszer. Egy bizonyos szinten persze, feljogosít bennünket, hogy több és több szinten szerkezetünk.
  16. Ebben a lehetőség, meg fogjuk találni tanfolyamok vásárolt nálunk minden csomagban. Ha megvásárolja a legalacsonyabb csomag tartalmazza a csomag megkapjuk képzés 3D nyomtatás. Ez a csomag nem jön a mi e-mail ezen az oldalon már csak a panel a projektben. Itt is meg tudjuk tervezni néhány érdekes dolgot, ami kell nyomtatni a GCC és küldjön nekünk.

Ez az első a hozzászólásaimat mutatja irodánkban Project GCC Group . Az ezt követő hozzászólásokat megpróbálom bemutatni magát jobban My Office fülre, majd utat kell telepíteni és konfigurálni a portfolió, és helyezzük a felhalmozott Coinów vele.
Köszöntelek és kívánok minden egészséges és boldog nyugodt Húsvét

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése