F

2017. április 27., csütörtök

Telepítése GCC portfolió Coin I. rész - telepítés és szinkronizálás

Helló
Mert abban a pillanatban az a GCC sok ember mozog a Coins mappákat úgy döntött, hogy leírja lépésről lépésre, hogyan kell csinálni. Mivel az anyag nagyjából úgy döntött, hogy osszuk két különböző hozzászólások. Amelyben csak írni arról, hogyan kell letölteni és telepíteni a pénztárca. 
  1. Először írjuk be az oldal  https://www.thegcccoin.com és nyomja meg a Download vagy letölthető.
  2. Mi nyitottuk másik ablak jelenik meg.
    1. Itt mi díj portfolió weboldalak.
    2. A portfolió az operációs rendszer a Windows
    3. Wallet rendszer MAC ,
    4. A portfolió az operációs rendszer Linux .
  3. Ha kiválaszt egy portfolió böngésző úgy tűnik számunkra, a 3-as helyzetben portfólió lehetőséget, hogy menjen a böngésző. A másik három esetben alatt lesz elérhető a 3-as letöltés opciót. Azért választottam, mert a rendszer portfolió, ezért úgy kattintson a Windows letölthető.
  4. Ablak jelenik meg, hogy töltse le az alábbiakban. Válassza a Mentés.
  5. Ez a lépés nagyon egyszerű, ha kiválasztja elmenteni, kattintson az OK gombra, és fogadja el a döntést.
  6. Most meg kell találnunk, ahol beiratkozott a fájlt. Az én esetemben, ez szokásos a Download könyvtárban. Mind meg kellett volna kiválasztott alapértelmezett mappát a fájlok mentése az internetről letöltött. Az egyes rendszerek is különbözőképpen hívják. A fájl fog kinézni a kép alatt, és lesz tele.
  7. A kicsomagolás után fogunk fájl könyvtárat, ahonnan kiválaszthatja a kiválasztott szám 7 ikont. Ha rákattint futtatni a portfólió.
  8. Az alábbiakban bemutattam a szám az első elindítása kínálatunkban. Úgy néz ki, nagyon szép. Strip jelölt száma 8 haladást portfóliónk szinkronizálás a hálózaton.
  9. Ez az ikon jelzi számunkra a minőség a hálózati kapcsolat, annál jobb lesz a minőség, annál jobb nekünk.
  10. Tovább ikon megmutatja a helyzetét a szinkronizálás hálózati portfólióját. Ha a szinkronizálási folyamat befejezése ikonra kell világítani a kék. Természetesen, miután minden egyes bekapcsoláskor időbe telhet, hogy meggyullad a tárca ikont mert először csatlakoznia kell a hálózathoz.
  11. Az alábbi képen azt látjuk, egy jó kapcsolatot a hálózattal, amely lehetővé teszi számunkra, hogy olyan stabil, mint ásni. Ez a kapcsolat legyen olyan erős.
  12. úgy néz ki mint a portfolió szinkronizálási ikonra a hálózat annak befejezését követően. Az én esetemben ez volt kevesebb, mint egy óra, de ez húzza néhány órával függően a hálózati kapcsolat van, és milyen hálózati forgalmat, mert lehet, hogy ugyanabban az időben szinkronizálás fut a nagyszámú eszközt.
Ebben a post elég. miután ezeket a műveleteket kell hangolni portfólió. A következő lépés az, hogy mozog a Coins a projekt portfolió, de erről bővebben a következő bejegyzésben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése