F

2017. április 20., csütörtök

Mi ezt az utat GCC érme?


Ma, néhány gondolat az aktuális értéket a GCC COIN . Nos, nézte a rövid vélemény Coin mint cryptocurrency tudjuk biztosan tartania bizonyos tendenciák és mit? A nem oly módon, hogy egy bizonyos pontig, hogy addig, amíg a végén a promóciós vagy április 7-ig 2017-ben a értéke Coin folyamatosan növekedett, elérve a maximális ponton még 0,40 euró per 1 Coin .  Miután vége a promóciós zajlik ma értékének csökkenése a valuta. Abban az időben az írás ezen a poszton, ha létrejött mintegy 0021 euró. 

Sokan kezdik azt mondani, hogy a GCC Coin egy átverés, vagy valamilyen, SHITCOIN”. És hogy ez miért történik. Vagy talán azért, mert az új valuta elején útját és annak értéke nem lehet reálértéken mért végére. 
Az egyik első hozzászólás a GCC Group. Írtam a kezdetektől a Bitcoin. Aztán találtam egy cikket, amelyben azt írták, hogy az első tranzakció készült első cryptocurrency pizza vásárolta Bitvoinów 10000,00. Ha akartuk tölteni ma 10000,00 Coins pizza után az aktuális érték kerülne 210 euró. Most az a kérdés, hogy hány pizzák lehetett kapni, hogy az ár? Személy szerint úgy gondolom, hogy a kezdete a GCC pénzneme jobb, mint az első. 
Úgy gondolom, hogy most itt a remek alkalom, hogy ösztönözze a vásárlás 3D csomag, mert jelenleg csak kapja meg őket hatalmas Coins . Az a személy, a vásárlás mellett döntene ma aligha sokat veszíthetnek és a nyereség néhány éven belül jelentős lehet.
Szerint nekem, egy csomó ember volna gyorsan keresni eladási Coins áron 0,3 euró vagy 0,4, és elérte a 300 vagy 400 százalékos nyereséget. Azok, akik a Coins tétel bizonnyal valami a megszerzett így hozott egy nagy sell-off a mi cryptocurrency.
Mit is mondhatnék? Én személy szerint nem szándékozik eladni a coins , mert úgy vélem, hogy egy ideig, de sok értékük növekedni fog. Minden attól függ, hogyan fogják forgalomba hozni, és milyen sok mindent lehet venni vele. És ezek a dolgok is függenek már a közösség a GCC. 
Szerint nekem, a kevésbé Coins drágább lesz ásni ez lesz az értékük. Most kell megmutatni valamennyi Coin és ahol tudunk, vagy hamarosan képesek használni. És természetesen a potenciál hatalmas, mert mögötte egy nagyon innovatív technológia.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése