F

2016. július 8., péntek

Regisztráció fizetési processzor Payza

Helló
Ma írok valamit, hogy egy hónappal ezelőtt úgy tűnt elképzelhetetlennek, azaz a fizetési processzor Payza , amelyen keresztül lehet finanszírozni fiókját főprogram MXRevShare. Az MX elérhető három fizetési processzorok, de fogom leírni egyetlen annak a ténynek köszönhető, hogy a regisztrációs minden nagyon hasonló, Payza mondta a barátom.
No. Tehát kezdjük. A cím megadása után https://www.payza.com/ menj az oldalra processzor, ami úgy néz ki, mint az alábbi

  1.  Nyomja meg a Regisztráció és menj a regisztrációs űrlapot az alábbiak szerint.
  1. Mi választjuk ki az országot, ahonnan jöttünk.
  2. Ezután válassza ki a fiók típusát van kétféle típusa van:
    • Személyes, vagy személyes
    • Business, vagy számla.
Akkor megy a regisztrációs űrlap alatt található.

 
  1. Köszöntés - meg kell választani, hogy mi címeket, így a legördülő listából válassza ki a megfelelő címet számunkra. Bár vannak négy címet: Mr. , Mrs. , Ms. és Dr. . Azonban ez a lehetőség Mr. univerzális minden ember, és az opció Ms. univerzális minden nő (függetlenül attól, életkor és családi állapot). Tehát válasszon egy címet (megszólítás) használható a nemek.
  2. First Name - írja be a nevét.
  3. Vezetéknév , írja be a nevét.
  4. Címszó alatt e-mail cím , adja meg e-mail: Ez az e-mail címet fogja szolgálni, mint a számlaszám és a használja ezt a címet a bejelentkezéskor Payza.
  5. A dobozban jelszó , adja meg a jelszót által kitalált magának. Ezzel a jelszóval, akkor jelentkezzen be a fiókjába Payza. Ügyeljen arra, hogy állítson be egy jelszót, hogy nehéz lesz kitalálni - írd meg magad, akkor ne felejtsük el, hogy. FONTOS: A jelszó:
    • legalább egy nagybetűt
    • legalább egy számot, vagy egy speciális karaktert
    • A jelszónak tartalmaznia kell legalább 8 karakter
    • A jelszó legyen legfeljebb 20 karakter lehet. 
  1. Ezzel a gombbal választhatja ki, hogy beír a jelszót, amikor be is nyilvánvaló lesz, hogy ahelyett, hogy a karakterek jelennek meg a csillag *. Azt tanácsolom, hogy a csillag-egyszerűen biztonságosabb.
  2. A végén kattintson a gombra a kezdéshez.
Ahogy beírja a címet már futott, hogy egy e-mailben lehet rendelni csak egy számlát. Hibák átrendezi az alábbi ábrát.
  1. Ez az, ahol a tájékoztatást adni, ezzel az e-mail már egy számlát a Payzie.
  2. Itt nem a helyes jelszót is helyesen kell megadni. Ha elkövetni ezeket a hibákat, a fenti lépéseket meg kell ismételni.
Ezután megjelenik egy ablak, az alábbiak szerint:
  1.  Mutatja az e-mail, hogy küldtek tájékoztatást a számlára, hogy meggyőződjön a e-mail cím helyes miatt, adja meg e-mail kattints a megerősítő linkre fiókja aktiválásához Payza.
  2. Kattintson a Haza és menj tovább
Most adja meg az e-mail címét, és adja meg a kapott üzenetet a fizetési processzor.
















Miután belépett az e-mail megnyitja az üzenetet, amely érkezik a fizetési processzor Payza, ami úgy néz ki, mint az alábbi.
A fenti képernyő, tudjuk ellenőrizni az e-mail címét és a fiók a Paezie két módszerrel. Vagy kattintson a linkre vagy másolja a linket helyét, és illessze be a böngésző.
Betöltése után a link, menjen át az újonnan létrehozott processzor Payza, amely az alábbiakban mutatjuk be.
Megadása után a fiók megbüntetem üzenet fiók beállításának és kiegészíti a profilodra. Az a tény azonban, már a következő alkalommal ...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése