F

2017. július 5., szerda

GCC portfolió frissítés

Helló
Nem írtam sokáig, és tegnap van egy új GCC érme pénztárca, ezért úgy döntöttem, hogy leírja a legegyszerűbb módja, hogy frissítse a pénztárca. A legfontosabb információ, hogy van idő, hogy töltse július 18 . Ehhez írjuk be az oldal  https://www.thegcccoin.com/  megadása után a honlapon változat, válassza ki a portfolió, hogy mi érdekli, és kattintson a választott gomb meghatározza, hogy mely platform kíván létrehozni kínálatunkban. Eddig a pontig haladunk pontosan beállításakor az első változata a portfólió. Leírtam ezt követő Telepítése GCC portfolió Coin I. rész - telepítés és szinkronizálás . Ne feledje, hogy ellenőrizze, hogy a díj jó változata a portfolió, a jelenlegi 2.1.2.0. Ez azt mutatja, az alábbi képet:
  1. Ezen a ponton láthatjuk a csónakot verziószáma az aktuális portfolió. Ismét verzió kell, mint a képen, vagy 2.1.2.0.
  2. Természetesen, amikor mi lesz a megfelelő választás, kattintson a letöltés menteni egy csomó fájlt a pénztárca.
Mi lehet ismét nyitva przyglądnięcia a régi változat a portfolió megmutatom az alábbiakban.
  1. Itt a régi portfolió látható változat 2.0.2.0.
A következő lépés a letöltés után és kicsomagolása portfolió való átadása ugyanazon a helyen, amely található a régi portfólió. Igaz, hogy sehol sem mondja, hogy szükség van, de ez mindig biztonságosabb. Természetesen, mielőtt a biztonsági frissítést érdemes másolatot készíteni kínálatunkban.
  1. Úgy néz rám. Ez a könyvtár egy régi pénztárca
  2. De itt van egy új portfólió kicsomagolt, és készen áll, hogy fusson. Most adja meg az új könyvtárat, és futtassa az új portfólió. Robin van három számítógépek három az én áttétel és egy esetben tájékoztatott, hogy a pénztárca már fut a program a számítógépen, és ha újraindítom először kell kikapcsolni. Miután ezt az új portfolió kezdődött minden gond nélkül. 
Az alábbiakban kerül bemutatásra, mint egy új pénztárca: 

  1. A bal alsó sarokban van a legújabb verzióját a portfólió. Minden adat mennyiségétől Coins egyetértenek a régi állománya. Ezen kívül minden beállítás volt a régi portfolió megmaradnak a frissítés után. Most még csak a biztonsági portfolió eltávolítjuk a régi verziót a számítógépről, és mindennek jól kell működnie. Én csak abban az esetben az új verzió is készült egy másolatot az adatbázisról.
A művelet nem bonyolult, és ha a cég azt állítja, hogy segítséget gyorsabb ásni Coins érdemes megtenni. Abból, amit ír a GCC információk után július 18 nem lesz képes használni a régi mappákat, mert nem tudod használni őket, hogy bármilyen műveletet.
Őszintén szólva azonban, azt fogja mondani, hogy vizuálisan a régi pénztárca tetszett nekem több, de ezek szubjektív érzések és biztosan valahogy túljutni, ha ásás hatékonyabb lesz.

Az alábbiakban közbenjárását további videó bemutatja, hogyan kell frissíteni a portfolió GCC által


Egy másik fontos kérdés

A másik fontos dolog , de még nincs határozott vége a megadott adatok, hogy a szeptember 29 képes lesz arra, hogy egy használatáról szóló határozatot ásni maga a vállalat. És hogyan? És így, az év leszünk képesek közvetíteni a coin felhalmozott portfolió a társaság, és számunkra ez lesz rúgva minket coin. A hátránya az, hogy ebben az évben nem lesz képes kihasználni ezeket a Coins. A profik, többek között, a jövedelmek 24%, vagy egy kicsit nagyobb, mint az aktuális portfolió és a megtakarítások és alapvetően hiányára problémák évben kapcsolódó ásni. Én személy szerint komolyan gondolkodik azon a falon, de még néhány részletet. ahogy megkapod azt biztosan megosztani veletek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése