F

2016. november 9., szerda

A PIN kód beállításával MX világ

Ma továbbra is mozoghat a világban MX világ. Az utolsó time've bejelentkezett a számlánkon és itt jön az oldalt az alábbiak szerint:











  1. Ez az információ azt mondja, hogy szükség van, hogy hozzon létre egy szükséges PIN-kódot, hogy a fizetési művelet és jelszavakat segédeszközök, így ha veszítesz akkor képes lesz arra, hogy visszaszerezze a PIN-kódot. Ez nagyon fontos információkat és tanácsokat, hogy mentse az adatokat, és tárolja azokat alaposan, hogy nem férnek hozzá az illetéktelen. Erre a linkre kattintva, akkor menj arra az oldalra mutat alább.
 
  1. Ebben a mezőben az Ön által megadott feltalálta a pin számot, ami alapján később fogadja el a tranzakciót. Nagyon fontos, hogy az ablak, amelyben most látható, csak egyszer az első belépés regisztráció után. Ezek az adatok most hoztak már nem lehet változtatni. Mi választjuk ki őket, így óvatosan.
  2. Ez az első kérdés, hogy abban az esetben a jelszavát lesz képes visszaállítani.
  3. És egy másik biztonsági kérdést, ha elfelejti az első
  4. És az utolsó kérdés kisegítő. Három így jó esélye van, hogy visszaszerezze a PIN ha elfelejtené. Válaszok lépett egy másik területen is biztosan meg kell tárolni valahol.
  5. A feltöltés után az összes szükséges mezőt adjuk jelszót elfogadás formájában. Ez ugyanaz a jelszó, hogy jelentkezzen be a programot.
  6. Ha már kitöltött nyomtatványt kell erősítenie a tárolt adat megjelenik, nyomja meg a Save . Az út határozza meg a PIN-kódot be nem fejeződött. Ha rákattint a gombra, megjelenik egy másik ablakban az alábbiak szerint.



Ez az információ azt mondja, hogy a PIN-kódot és a biztonsági kérdéseket már az adatbázisban tárolt. Továbbá, tájékoztatja továbbá az a tény, hogy nem lesznek képesek megváltoztatni.
Végén még egy nagyon fontos kérdés, nevezetesen, hogy nem vonták PIN ugyanaz, mint a többi adattal, például hitelkártya vagy bankszámla. Az ilyen dolgok járnak a rovására is.
Ma már elég a következő bejegyzésben megpróbálom, hogy megvitassák, hogyan kell elkészíteni, mivel a vásárlás az első csomag.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése