F

2016. november 2., szerda

Regisztráció az MX világ

Eleinte azt gondoltam, hogy nem fog, de miután nézett, ahogy én azt mondta, hogy megpróbálja újra, hogy egy utasítást elejétől a végéig a regisztráció, és az azt követő lépések a művelet az új verzió MXRevShare vagy MX világ .
Itt vagyunk:
Az első és legfontosabb lépés, hogy megtaláljuk a szponzor, vagy olyan személy, amelynek köszönhetően kap a lehetőséget, hogy regisztrálja a programban.
Kattintás után a fenti kép, vagy bármilyen más javaslatot a program MX Világ menj az oldalra az alábbiak szerint:
Először válassza ki a nyelvet, amelyen szeretnénk nézni az oldalt. Jelenleg ez a funkció még nem elérhető, de hamarosan lehetőség lesz. Egymás után elkezdhetjük regisztráció:
  1. Ehhez nyomja meg a gombot REGISZTRÁCIÓ, amely meg van jelölve egy piros kör, ahol az 1-es szám Ha megnyomja ezt a gombot, egy másik ablak, ahol adja meg adatait. Ez az ablak alatt helyezkedik el
Egy nyitott ablak fölött járunk, hogy a kérdőív kitöltése szerint a későbbiekben ismertetjük pont.
  1. A 2-es szám adja a nevét .
  2. A 3. számú típus a nevét.
  3. A következő mezőbe írja be a felhasználói nevet. Meg kell gondolni, nehéz kiválasztani a nevet, ami könnyen megjegyezhető, vagy menteni, és tárolja biztonságos helyen, mert ez az információ az üzleti .
  4. Egy másik terület 5. számú e-mail. Itt adunk csak a címét a fiók beállított g-mail . Ezt diktálja, más-mail szerverek, hogy része az információ szerette kezelendő spam. Itt, ez a probléma akkor is jelentkezik, ha minimális.
  5. Az 5. számú adni a jelszót , amelynek segítségével fogjuk jelentkezzen be a rendszerbe. És itt is meg kell egy biztonságos jelszót, amely csak azt tudjuk.
  6. Helyzetben No. 7 ismétlés a jelszót a mezőben 6. sz ​​Ez egyfajta elleni védelem téves adminisztráció jelszót. Ha beírja a jelszót kétszer az adatokat, és ez ugyanaz az utolsó lépésben, minden probléma nélkül képesek leszünk regisztrálni. Ha nem, akkor fogja kérni, hogy adja meg újra az adatokat.
  7. A 8-as a legördülő listából válassza ki a nyelvet szeretnénk használni, mint a mi világunk MX világ. A jelen pillanatban csak akkor tudjuk ezt angolul, de azt hiszem, hogy hamarosan lesz hozzá más nyelveken.
  8. Ppol száma 9 nem tölti. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy milyen erős a jelszó általunk megadott.Más szavakkal, milyen nehéz törni.
  9. Cikkszám 10 információs rendszerek, amelyek nem egy robot, vagy más szavakkal, egy program, amely automatikusan kitölti mindenféle formában. A regisztrációhoz szükséges jelölje be a négyzetet, és ha úgy látja, egy kis extra képernyő szerint, amit mond, annak kiegészítésére.
  10. Ez azt mondja ki a megbízó, és akiknek köszönhetően a rekord itt. Ha ez a személy nem támogatója a, sajnos, meg kell újra nézni reflink aki akar, és töltse ki az űrlapot újra.
  11. Aztán, ahogy a 12 regisztrációs pont az, hogy elfogadja a szabályokat. Tesszük ezt a jelölőnégyzet bejelölésével található ezen a helyen. Személy szerint, azt tanácsolom, hogy olvassa el, mielőtt elfogadná. Én a következő bejegyzésben megpróbálom összefoglalni a szabályozás, mert az idő, amikor úgy írta le később MXRevShare ő megváltozott, és meg kell tartani.
  12. Miután minden mezőt töltsön ki, hogy továbbra is csak kattintani az utolsó gomb ebben az ablakban, nevezetesen REGISZTRÊCIÌ
A regisztráció befejezésekor egy üzenet jelenik meg, az alábbiakban
Informál sikeres a regisztrációs folyamat, és felkéri, hogy jelentkezzen be, de ez már a következő post.

Ellentétben a korábbi verziót a regisztráció MX világ nem területeken, ahol meg kell adni az adatfeldolgozó a kifizetések.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése