F

2016. november 23., szerda

Itt az ideje, ellenőrzés

Ma szeretnék mondani néhány szót a valami, amit úgy nézett ki, mint egy hosszú idő. Még a végén a szabadság sem hangzott, hogy a fejlesztők ellenőrizni szeretné, hogy a számlatulajdonos a jelenlegi MX világ. Ellenőrizze, hogy az, hogy ha van az emberek azt feltételezik, hogy egy csomó számlák ágai, és így a magasabb jövedelmek és cselekedni a szabályokkal ellentétes. Ma volt az a pillanat, amikor meg kell alávetni ellenőrzést a külső.
Azok, akik nem nem lesz képes, hogy aktív tagja a közösségnek MX WORLD. Igaz, hogy a kezdetben beszélt, hogy az ellenőrző lenne szükség csak a támogatás kifizetésének a program, de tegnap változott. Ellenőrzés nélkül nem lehet:
  • pénzt fizetni
  • részvényeket kapnak az árbevétel a társaság,
  • jutalékkifizetésre,
  • bónuszokra a számla nagykövet,
  • bónuszokra a Cashlinks,
  • nézni fizetett hirdetés PTC
Tehát hogyan kell ellenőrizni? Az alábbiakban megpróbáljuk bemutatni a tuple utasításokat, hogyan kell csinálni.
  1. Megnyitása után a számla MX WORLD a jobb felső sarokban a mi adatok, és ha valaki már be ezt a képet. Mozgatja az egeret, és fejleszti panel az alábbiak szerint. Kattintson Options Profil szerkesztése gombra.
     
  2. Egy újabb ablak jelenik meg az alábbiak szerint. 1. rovatban válassza ki a processzort, amely szeretné átvinni az összeg $ 5 vagy 5 euró. Ott talán öt különböző processzorok, így biztosan mindenki talál valamit, ami illik hozzá.
  3. Ezután kattintson a narancssárga gombot és kész.
  4. Egy újabb ablak jelenik meg, amely információkat az összeg, amely költség öntsünk ami egy adott processzor, és a teljes költség műveleteket. A képen található szemlélteti a 4. pontban.
  5. Ha egyetértünk azzal, amit már kimutatták, hogy nyomja meg a jelzett gombot a szám 5.
  6. Ha valami nem sikerült ezen a ponton tudjuk segítségével a BACK gombot, hogy visszatérjen az előző ablakba.
Elfogadása után a tranzakció, és a gomb megnyomásával mozgatni a megfelelő fizetési processzor, az én esetemben ez Payza.
Nem írom le a fizetés módját az egyes processzorok között változhat egy kicsit Velem is azt mutatják, hogy a kilövési Payza és további végrehajtja hosszabb fizetési processzor
Az első szakasz az ellenőrzés vége. Idő egy második része. És itt Ismételje meg az 1. és így a jobb felső sarokban kattintson a Beállítások Profil szerkesztése gombra.
  1. Megnyílik az ablak jelenik meg. 7. lépésben megjelenik a tájékoztatás adni vizsgál vagy fényképes igazolvány, útlevél, jogosítvány vagy egyéb dokumentum, amely igazolja a személyazonosságát. Monza történik a következő formátumokban: jpeg, jpg, png, tiff. A fájl mérete nem haladhatja meg a 2 MB-ot.
  1. Ezen a területen is betölti az első oldalon a személyazonossági okmányt.
  2. Egymás után ezen a területen, akkor töltse be a másik oldalon a személyazonosító okmány
  3. Ha minden rendben van, nyomja meg a gombot CHECK .
  4. Ha valami nem tetszik, akkor állítsa vissza a betöltött fájlok és kezdje újra.
  5. Ha rákattint az egyik a két ablak, amelyek segítségével ellenőrzi a személyazonosságát dokumentumfilm nyitja meg az alábbi ablakot 
  6. A megnyíló ablakban válassza ki az érdekes képfájl vagy szkennelni egy dokumentumot.
  7. Betöltése után mindkét oldalán egy dokumentum büntetni minket az alábbi képet. Annak érdekében, hogy a személyes adatok védelmére információt nem homályos. Ha minden rendben van, nyomja meg a gombot CHECK és várjuk az ellenőrzés
  8. Ad nekünk egy másik ablak, ahol láthatjuk, hogy a forgatókönyv elemzése adatainkat a csatolt dokumentumban. Ez eltarthat egy ideig. Ez a folyamat látható az alábbi ábrán.
  9. A megjelenő ablakban is, hogy az információ által küldött dokumentumokat, hogy nem lehet tárolni minden olyan adatbázisban.
  10. Már a legvégén, amikor minden jól megy, akkor a következő üzenet jelenik meg, amely tájékoztat a helyességét ellenőrzést. Megmutatja neki a kép alatt
  11. Az információk alatt vannak adatok letölthetők a személyazonosító okmány
  12. További kiegészítő információt a dokumentum típusát és számát.
  13. És a legfontosabb információkat, nevezetesen, hogy az ellenőrzés teljes mértékben lezárult.
  14. Ha ez nem történik meg, akkor nyomja meg a gombot, amely található a 21. pozícióban, és újra elküldjük személyazonosító okmány ellenőrzésre. Felhívjuk figyelmét, hogy az esedékes díjat, amelyet írtam az elején az ellenőrzés végezhető háromszor. Ha ez nem sikerül, hogy a fizetési meg kell ismételni.
És ennyi. Azt fogják mondani, őszintén, hogy én ezzel elvileg nincs probléma. talán egy kivételével, nevezetesen, hogy én lógott én böngésző, és el kellett frissíteni. de a hiba a számítógép oldalán feküdt.
Most, akkor nyugodtan dolgozni, és élvezze a napi előnyöket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése