F

2016. november 6., vasárnap

Az első bejegyzés a számlán MX világ

Néhány nappal ezelőtt kezdtem újra elvégezni a regisztrációs folyamat a felülvizsgált programot, amely már az MX világ. Később kiderült, hogy már vannak változások, amelyek megemlítik, hogy mindenki, aki olvassa ezt a blogot volt, hogy a legfrissebb információkat és ez nem volt írni, mert a változások ígérkezett nagyon komoly. Néhányan közülük már bevezetett néhány szerencsére több felhasználó számára fontos esemény volt a régi módon, így folytathatja a folytatása ma szeretnék emelni a téma az első naplózás a program.
A regisztráció után az MX World meghatározott regisztrációs e-mail-t küldünk nekünk üzenetet egy ellenőrző linket. Azt javaslom, jó kereső összes könyvjelző gmail fiókot, mert megtalálja a kapcsolatot találni még Spam. Ha találunk egy hosszabb üzenetet, hogy fog kinézni ez az alábbi:
  1.  Egy e-mail van egy link, hogy ellenőrizze a számlákat. Ehhez akár kattintson az egérrel a linkre pirossal, vagy másold be a címsorba a mi böngészőben. Azt is másolja ki a kódot homályos IN Zemní fekete doboz oldalán az ellenőrzés.
Ha rákattint a linkre, hogy megjelenjen az alábbi ablakot:
  1. Miután belépett a kapcsolat automatikusan ezen a területen lesz egy aktiváló kódot. Ha megnyit egy oldalt az ellenőrzést ezen a ponton betét az új e-mail kódot.
  2. Ezután nyomja meg a gombot Activate Account és menj a következő formában alatt található. 
  1. Ez az ablak mutatja az információkat fiókellenőrző programot.
  2. Ha rákattint a fiók aktív megyünk most oldalunkat az MX világ. Mostantól mi lesz ott jelentkezned keresztül biztosított felhasználónevet és jelszót a regisztrációs folyamatot.
Ha ez megtörtént, a képernyő jelenik meg, amely alatt ezentúl mindig elkísér bennünket során minden bejelentkezéskor. Ez a képernyő mutat az alábbi:



















Ez az első hirdetés, mi minden alkalommal, amikor bejelentkezik a fiókjába, hogy ingyen. Egy meghatározott idő után jelenik meg a timer gomb tájékoztatást a lehetőségét lezáró hirdetés.
Ez az első bejegyzés a számlán a következő bejegyzésben megpróbálom leírni, hogyan kell létrehozni egy PIN-kódot. Ez nagyon fontos, mert szükség lesz számunkra a későbbi munka a program.
Mert most már elég, hívlak benneteket, hogy olvassa el a következő alkalommal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése