F

2017. január 22., vasárnap

Hogyan lehet kombinálni az MX világ MXWorld játékok?

Ma, amikor megígértem, megpróbálom megmutatni, hogyan lehet kombinálni a régi ACCOUNT az MX WORLD új portál MX Világjátékok . A lényeg az, hogy a hatalom az MX világ kapni előnyöket valaki a parancs regisztrálja a MX Világjátékok . Itt vagyunk. Először meg kell adnia a portál játékok MX Világjátékok . Kézi regisztráció két oszlop alatti, így ha valaki még nem regisztrált, hívlak benneteket, hogy olvassa el az anyagot. Az alábbiakban mutat egy képet, hogyan kell bejelentkezni a programba.




















  1. Itt adunk felhasználónév megadott, amikor jelentkezik a programra.
  2. Majd adja meg a jelszót.
  3. És végül kattintson a narancssárga gombra a jobb oldalán a területen, ahol beírhatja a jelszót. A gomb, fehér nyíl. És mi van jelentkezve
  1. Bejelentkezés után menjen a az oldal alján, és kattintson a gombra LEÁNYVÁLLALATOKRA . Ez azt mutatja nekünk formában alább


  1. Az első szakaszban a az űrlap kitöltésekor, válassza az előnyöket, hogy megkapjuk a művelet során a játékban. Az első lehetséges választás olyan pénzügyi forrásokat.
  2. A második szintén egy pénzben kifejezett értéke, de az általuk felhalmozott után hosszabb ideig a macskát a MX WORLD . Ezért válasszuk az Opciók Bevételrészesedés . Ez ad nekünk 10% -a származó bevétel vásárlások az emberek, akik regisztráltak a mi kapcsolat hivatkozás a portálon.
  3. Itt adunk a felhasználó neve, aki a későbbiekben, hogy jelentkezzen be a számlánkra LEÁNYVÁLLALATOKRA .
  4. Az viszont, mi adjuk a jelszót, amit használni fog jelentkezni.
  5. És egymás után, mint minden regisztrációs űrlapok ismételje meg a jelszót. Természetesen meg kell emlékezni, vagy levelet, hogy nincs hús a jövőben bejelentkezési problémákat.
  6. Cserébe ad a vállalat neve. Vagyok, mert én a cég adta a nevét a ház.
  7. Ezután ad egy kapcsolattartó személyt, azaz az egyik, amely végül képes lesz felvenni a kapcsolatot valakivel a programot, ha szükséges.
  8. Az viszont, hogy a telefonszámot.
  9. Ezután e-mailt, hogy majd jön a levelezés az MX Világjátékok .
  10. Egy másik mezőbe írja be a weboldal címét a mi dolgunk.
  11. Cserébe adni egy rövid leírást a marketing tevékenységek támogatása a portálon.
  12. Majd átírják a biztonsági kódot a kép.
  13. Ellenőrizze még az űrlapot, és ha biztos benne, hogy minden rendben van tárolunk adatainkat.
  14. Ha sok az adat helytelen vagy meg tudjuk változtatni őket, de mi mindig vissza gombra kattintva RESET és elölről kezdeni az egészet.
Ha rákattint SAVE rövid idő múlva mi lesz az alábbiakban információkat.










Azt mondja, a megfelelő adatok mentése, és az a tény, hogy a 48 órás a kérelmet figyelembe kell venni, és az egyik csapat tagjai lépni velünk.
Most várjuk az e-mailt az MX Világjátékok. Az én esetemben ez a hír jött mintegy 24 óra után, és a következő volt:



















Az adatok e az üzenetet adja meg a bejelentkezési oldalon látható alább. A megjelenő ablakban adjon
  1. A felhasználói név és e-mail.
  2. A megadott jelszó az e-mail.
  3. Akkor jelentkezzen be, kattintson a megfelelő gombra.
Megnyílik az oldal az alábbiak szerint: 










Találunk nagyon fontos információ számunkra nevezetesen a link, hogy képes lesz, hogy mi a program MX WORLD .. Ezt az információt a pirossal kiemelt vonalak helyén. Miután már az összes szükséges adatot, megyünk a számlánkra az MX WORLD .








Belépünk a kiadásban profil a számlánkon MX WORLD.





























  1. Az az oldal alján a profil része úgynevezett Milionairex Reflinks . A helyzet az MX World Games reflink illessze be az URL-t másolt a fiókot, amelyhez logowaliśmy kapott adatokat e-mailben.
  2. Mentse a módosításokat. és az ügy értékben.
És hogyan működik. A nem következik megadása után a világ MX mi áttételek, akik szeretnék regisztrálni látni a honlapon link alább:











  1. Miután ezen a linken van rögzítve a reflink hogy mindenki, aki regisztrál rajta keresztül, és töltsön néhány intézkedést MX Világjátékok egyetért velünk. És a bevétel 10% lesz.
Nos ez egy konkrét terméket, amellyel a cég szeretné javítani a feltétele a MX WORLD és őszintén úgy tűnik számomra, hogy ez egy nagyon jó esély. Ez talán az első igazi termék a világon az MX amelyek vonzzák a neki több ember keres szórakozás és játék, de megtörténhet, mindannyiunknak meg kell részt venni, és elősegíti a lehető legnagyobb mértékben az új funkciók által rendelkezésre Janus.
Ennyi mára, mert ezen a poszton, és már nagyon hosszú. Írni niedługo☺.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése