F

2017. január 29., vasárnap

Regisztráció a programban Video4Money

Hello. Ahogy korábban ígértem ma megpróbálja elmagyarázni a regisztrációs folyamatot a Video4Money (V4M). Ehhez először meg kell menni a programot. A következő van egy link a programot.
Kattintás után a kép kerül át a program oldalon, hogy néz ki, mint ez:




































  1. A böngésző ablak nyílik egy másik weboldalon. Úgy tűnhet egy kicsit más, de a rendelkezésre álló lehetőségek mindig válassza ki az egyik, hogy beszél a forgatás. Kiválasztása után a fenti lehetőségek megmutatja az ablak jelenik meg az alábbiak szerint:





































  1. Beállíthatod, azt mondja magáról, hogy mi regisztrálni a programot. ha ez érvényes felhasználói hogy töltse ki az űrlapot. ha nem, akkor meg kell keresni a kapcsolatot a felhasználó érvényes.
  2. Ebben a mezőben adja meg nevét,
  3. A következő mezőbe az a hely nevét,
  4. Cserébe adunk cím, utca
  5. A város, ahol élünk,
  6. régió, az ország, amelyben élünk, attól függően, hogy az ország,
  7. A nevét az országban,
  8. irányítószám,
  9. telefonszámot. Ha nem akarjuk, hogy a jelenlegi telefonszámát, hogy biztosítani tudjuk már egy régi használaton kívüli telefonszámot.
  10. Itt adja meg a jelszót, amelyet akkor alkalmaznak, ha bejelentkezik a program.,
  11. Cserébe adni az e-mail. Megjegyzem, hogy nem lehet a címet a Gmail vagy Hotmail Ha azonban valaki adta ezt a címet később meg lehet változtatni,
  12. Miután elfogadta a szabályzat nyomja meg a gombot Bejelentkezés videó $ PÉNZ .
Úgy tűnik, hogy nekünk az információt, az alábbiak szerint:




























  1. Ezen a területen nincs információ a sikeres regisztráció és a következő lépéseket, amelyek szükségesek a regisztráció befejezéséhez. Most eljutunk a megadott regisztrációs űrlap e-mail két e-mailt. Az egyik egy üdvözlő üzenetet, a második pedig az adatokat be kell jelentkeznie. Böngésszen pontosan doboz, mert előfordulhat, hogy ezeket az üzeneteket található spam.
  2. Itt kapnak címet, amellyel képesek leszünk, hogy lépjen be a számlára V4M miután megkapta a megfelelő adatokat, hogy az e-mail postafiókját.
  3. Az utolsó pont az a képesség, hogy kommunikálni a segítségével a szakmai program.
Ez az érme regisztráció befejeződött, és tudjuk be, hogy a panel. Emlékezz kezdete február 1., 2017 , de jól jár, és most üzletépítés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése