F

2017. január 19., csütörtök

MX Világjátékok kezdődött

Ma egy pár szót az új platformon vagy MX Világjátékok . Bejelentette, hogy néhány hónappal az újdonság kezdett és jól néz ki.
Az alábbiakban a külső megjelenés a MX Világjátékok.
























  1. Ahhoz, hogy a webhely regisztrálni kell. A regisztráció ingyenes, és az elején a regisztráció után kapsz egy kis hitelt, hogy tudjuk használni, hogy értékelje a teljesítményét játékok. Kattintson ezért parancsregiszter és megy a regisztrációs űrlapot.





























  1. Kérjük, adja meg felhasználónevét.
  2. Add meg az e-mail.
  3. Írja be a jelszót, amellyel bejelentkezik a fiókjába az MX Világjátékok.
  4. Erősítse meg a jelszót.
  5. Válassza szex.
  6. Kérjük, adja meg születési évét.
  7. Kattintson a nyilvántartásból.
  8. Ezen felül, akkor tárolja az adatokat a következő bejelentkezéskor a jelölőnégyzet bejelölésével a gomb melletti REGISZTRÁLJON .
És így, a regisztráció az első módszerhez megtörtént. miután a regisztrációs ablak jelenik meg, az alábbiak szerint:

A regisztrációhoz az elején megkapjuk a 75 kredit.
  1. A másik út a regisztráció, és valójában a kapcsolat, hogy használja a billentyűkombináció Facebook a kép száma 10. Minden, akik egy fiókot a Facebook-on a legegyszerűbb módja, hogy használja a honlap MX Világjátékok. Csak kattintson a gombra a bal oldalon az ablak, és menj a következő ablak.































  1. Ablak jelzi, hogy az alkalmazás MX világ megkapja a jogot, hogy nyilvános profil és a barátok listáját a facebook-on. Kattintson a Folytatás, és ahogy haladunk a ugyanabban az ablakban, mint korábban
  2. Természetesen tudjuk megosztani információkat az oldalt a barátaiddal. Aztán lépni most a honlap tele lehetőséget, hogy játsszon és szabadidő.

Ennyit az ezen a poszton, és a következő alkalommal is megmutatja, hogyan kell csatlakoztatni a számla a MX Világ portál MX Világjátékok .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése