F

2017. január 25., szerda

Visszatér fizetett hirdetésekre kattintanak MX WORLD

Ma MX világ követte két mérföldkövei:

  1. Visszatér kattintva 100 hirdetés naponta 0,50 dollár. Ez nagyon jó hír, kivéve, hogy egy kicsit másként fog kinézni, mint ezek a közös intézkedések. Nos, eddig az összes kapott pénzeszközök kattintva hirdetések tragały Main Balance. azaz, ha valaki rákattint 200 hirdetés naponta teszik a fő stream neki 50 cent. Most, ezen összeg két részre oszlik az alábbiak szerint.
  2. Így készült egy új fiókot nevezett CLICK BALANCE ahonnan meg lehet vásárolni az új csomagokat vagy hirdetési szolgáltatások, Pomysk nagyon érdekes, és minden bizonnyal ösztönzik a belépést a program. 
    Az elején, amely csak ma tesztelésére új megoldások tudjuk kattintson 25 hirdetéseket naponta.

  3. A második dolog, sokkal ellentmondásosabb, mint látható a Facebook-on, hogy ossza meg az oldal tartalmazza a felnőtt tartalom. Ennek eredményeként, amikor minden nap nyitva tart, mint a mi panel, ahol elkezdjük a hirdetésre kattintani megjelenik az új funkció:

    1. úgy, hogy kattintson a hirdetések, mint korábban.
    2. Mozog, hogy kattintson a hirdetések személyeknek szánt több mint 18 éves.
    Ebben az esetben mi is képesek keresni 50 cent naponta, feltéve, hogy az értéke az egy kattintás lesz kétszer magasabb, mint a bázis esetében, és lesz 1 cent reklám. Ebből következik belőlük lesz látni 50 naponta.
  4. Ezért készült egy másik változás, és már az utolsó eddig nevezetesen bevezetett új Adpack
  5. Ez a BADPACK címletű 100 $. Megvásárlásával ezt a csomagot, és szeretnének dolgozni kell nekünk lesz kénytelen kattintva legalább 10 hirdetés Felnőtt vagy azok részben leírt módon.
A változtatások célja, hogy növelje érdeklődés MX WORLD. Fog ez működni? Természetesen az első a jó. Ami a következő két minden nézők mennyire ferde a lehetőségeket az egyének böngészi Facebook. Mi ez ad az idő fogja megmondani. Ez minden bizonnyal a választás, hogy szeretnénk használni, akkor rajtad áll. Én személy szerint ebben a pillanatban adja fel a lehetőséget, hogy megkapja ezeket további 50 cent.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése