F

2017. március 13., hétfő

BackOffice Video4Money zárva

Ma egy rövid, de fontos információkat.
Sajnos, sokan nem kívánnak olvasni az írásos tájékoztatás, amely kerülnek a back office és még csak nem is tartalmazza a fordító, ami történik ebben az esetben, érthetően hozza az eredeti szöveg. Ezért levelet lengyel, melyet az ott elhelyezett: Mivel egyes partnerek azon a véleményen vannak, hogy minden 5 perc kell, hogy ellenőrizze, ha van pont, Back Office marad holnapig 08:00 Zárva., A szerver jelenleg is túlterhelt. Változások a program zajlik a háttérben. A nyilvántartásba vett új partnerek is lehetséges rendszeresen. 
Ami engem illet, én javasolta volna tenni úgy, hogy a pontok száma naponta egyszer frissülnek. Ez lehetne megtakarítani, mert az ilyen gyakori ellenőrzést, és így minden, ami nem lehetséges.Megadhat bi naponta egyszer, és így mindenki látná a pontokat felhalmozott az előző nap. Egy idő után, mindenki megszokta és csökkentené szerver terhelést.
Be kell vallanom, hogy én magam néha azon kapom magam, megnézni, hogy minden pár oglądniętych filmek hány pontot jöttem.
Regisztráció normálisan működik maga ellenőrizte és nincs probléma a linkeket, hogy néhány régi, vagy valami. Semmi sem változott

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése