F

2017. március 1., szerda

Folytatás műveleteket a VIP Video4Money

Tegnap mutattam regisztrációk a program lehetővé teszi, hogy elismerem VIP programban Wideo4Money. Ma vásárol egy csomagot, amelyen keresztül tudjuk elérni a kívánt célra. Hogyan lehet elérni ezt?
  1. Először is, amikor mi már megerősítette regisztráció kell jelentkeznie fiókjába a  www.Die-Werbeplattform.com . Augusztus megmutatja nekünk egy weboldal, és annak felső sarkában az alábbi gombok.
  2. Miután a gombra kattintva jelölt az 1. lépésben megjelenik emlékeztünk belépés formában az alábbiak szerint: Az első szakaszban a forma, adja meg felhasználónevét, amit megadott a regisztráció.
  3. A következő mezőbe írja be a jelszót, foszlány regisztrációkor megadott.
  4. A következő lépés természetesen az, hogy fogadja el a megadott adatokat.
  5. Aztán kinyitotta az ablakot az alábbiak szerint. Kell vitorlázni körül egy pár másodpercig, mielőtt. 
  6. Kapsz egy újabb bejelentkezési űrlapot az alábbiak szerint: 
    1. Itt jelenik meg arról, hogy szükség, hogy kiegészítse a kezdete előtt a művelet a programban. 
    2. Az első két mező már ki van töltve az a fiók létrehozásához a programban.
    3. A következő mezőben, mi adjuk a címadatok, pontosabban az utcán.
    4. Aztán irányítószám.
    5. Itt meg kell adni a város, ahol élünk.
    6. Az ország, ahol élünk.
    7. Telefonszám.
    8. A következő két mezőt is a regisztrációkor megadott, Bizonyosodjunk meg róla, hogy az e-mail cím az ugyanaz, mint ami az általunk regisztráció során megadott folyamat Video4Money. Ahhoz, hogy a VIP V4M őket azonosnak kell lennie.
    9. Ha van, hogy egy kapcsolatot Skype segítségével.
    10. Egy másik bejegyzés formájában adjuk meg a webcímet a fájlt a fotó. Ha azt akarjuk, hogy egy képet több lehetőség is van a forgalomba fotók a weboldalon én választottam wix.com.
    11. Az utolsó feladat az, hogy elfogadja a módosításokat a profilban. Ezt úgy tehetjük meg, kattintson a megfelelő gombra
  7. Megnyílik egy ablak, egy áttekintést a tartalmát a számla a programban. Mi érdekli a bal oldali részben, és alapvetően oldali menüből. Ez látható az alábbiakban.
    BUY5PLUS5 kattintson a gombra, és menj a következő ablak jelenik meg.
  8. Ez az ablak lehetővé teszi számunkra, hogy megvásárolják a csomagokat, amelyen keresztül VIP Video4MOney. 
    Ha nem választott ezeket a lehetőségeket az egyes ablakok, amelyek az ábrán látható ki kell választani azt. Azt már meg ezeket a lehetőségeket lehet az, hogy az első bejelentkezéskor nem volt semmilyen összeget a program és az egyéb lehetőségek nem voltak elérhetők számomra. A végén nyomja meg a gombot, majd lépjen be az utolsó ablakot már.
  9. Megnyílik az ablak szívesen beszél a művelet sikerét, amit tett idő előtt.
    Annak érdekében, hogy végül meg, ha mi vagyunk a VIP Video4Money megyünk mi veszi BACKOFFICE .
  10. Megnyitja számunkra ablak jelenik meg, amelyben a jelölt pont egy nyíl jelenik VIP. A második nyíl jelzi, hogy már megvásárolta a csomagot a partnerségi program
    Abból, amit vettem észre ezt a VIP nem jelenik meg azonnal a vásárlás után a csomag. Úgy jelenik meg a következő napon, amikor a csomag elindul. Ez lesz aktív 25 napig, mert ennyi idő után fizeti ki. Akkor is elveszíti VIP. Ahhoz, hogy újra megszerzéséhez meg kell vásárolni egy másik csomagot. Ezúttal már nem elérhető prémium csomagok, így meg kell vásárolni egy csomagban.
Ma elég, hogy meghívja az együttműködést és rjestrowania a Video4Money

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése