F

2017. március 20., hétfő

Mik az eredmények egy hónap után a munka Video4Money?

Hello mindenkinek ma, néhány szó a jövedelem a platformon Viideo4Money. és hogy van valami, hogy írjak, sajnos nem a legjobb szó. Ma lesz az én Back Office látta a gyümölcsét én aktivitás V4M és hogy őszinte legyek, szeretném látni az arcát a tükörben, ahogy olvastam. WOW I szerzett hüvelyk  3,71 Euro. A kép alatt úgy néz ki, mint az én esetemben.
Nos, hol rám ezeket a számításokat.
  1. Az első érték, szerintem azt jelenti, hogy a vállalat rendelkezésére állt a szétválás pont. Kevesebb, mint 6000 euró nem sok, de meg kell mondani, rögtön, hogy ez volt az egyik hónapban a cég. ügyfél biztosan félt, és ki akarta próbálni, milyen a cég működik, és hány ember fogja látni a megosztott hirdetés.
  2. A második hely, mint azt hiszem, a teljes pontot szerzett mindazok számára, akik már meghaladta a 2500 pontot, ami az egyik, hogy tartják megosztó.
  3. Kétségtelen, hogy az összesített pontok IN Zemní és az emberek, akik az én szerkezet, amelyet épített nekem egy bizonyos számú pontot.
  4. Miután az eredménye egy ilyen intézkedés túllép, sajnos, nem más, mint a 4. pontban.
Innen tudod felhívni bizonyos következtetéseket:
  • Lehetetlen, hogy rögzítse véglegesen értéke egy pontot, mert ez függ a kifizetett pénzösszeg a hirdetők és az összeg oglądniętych minket, és tartalmazza a vezérigazgató a filmek és az azonos mennyiségű pontot szerzett.
  • Természetesen értékelési pont fog változni minden hónapban konvertálás után az adatokat, amelyek korábban írtam ladik.
  • Nyilvánvaló, hogy sajnos, de mint minden ilyen vállalkozások, mi jövedelem nagyban függ a szerkezet, mert mindenekelőtt kidolgozzuk a pontokat.
  • Azok, akik úgy döntenek, hogy folytatja a munkát ezen a projekten, sajnos, meg kell találni a módját, hogy megszerezzék áttétel, amelynek bevételei magasabb lesz
Ami írásos észrevételeket a Facebook-on, hogy meg kell világossá tenni, hogy mindazok, akik megpróbálták írni a feltételezett értéke egy pontot, mielőtt a mai napon nem tudták, hogy mit csinálnak. Ismételten azt mondta, hogy minden adott értéke egy pontot, mielőtt a hivatalos számítások csak hamis és lehet, hogy nem tükrözi a valóságot. 
A plusz cég közé tartozik, hogy általában számolni néhány intézkedést, mert nézi hasonló projektek, mint például a globális THW te, aki részt vett ebben a jól tudjuk, mi lett a vége.
Azt hiszem, itt van még egy példa, hogy azonban nehéz elérni nem tudja, mi a nyereség, anélkül, hogy forrásokat a projekt.
A végén azt fogja mondani, őszintén, hogy talán, mint a legtöbb ember, csalódott vagyok, kiábrándult naliczeniami amelyek megkapták, de senki sem ígért csodálatos lenne. A kezdet mindig nehéz, és majd meglátjuk, mi történik ezután.
Arra tanítottak, a tapasztalat eltekintve ez a projekt is bekapcsolódott még egy, amely magában foglalja több remény, nevezetesen  a GCC Group  , amelynek ő írja a többi hozzászólás egy erre a blogra, és a gyűjtők, amely Azt javasoljuk.  itt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése