F

2017. április 5., szerda

Mi köze a számla egyenlege Click Balance

Ma nagyon gyors oktatás a használatát fiókja Kattintson Balance . Nos, mivel a hibák visszatért a fizetett kattintások a hirdetés megjelent betekintés céljából is nevezett egy új fiókot Click Balance , amely összegyűjti a fele a fizetett hirdetés. hirdetéseket.
Mindenki felteszi mik ezek az intézkedések lesznek képesek megtenni, és most már tudjuk. A következő példa megmutatja, hogyan kell használni őket. 
  1. Ha bejelentkezik a számlánkon találunk a panel hirdető megnevezett számlára Cllick Balance. Az ikonra kattintva FELPÖRGETÉSÉRE ADPACK
  2. Ez azt mutatja nekünk egy új ablak alatt. A gomb megnyomásával jelölt a 2-es szám van lehetősége változtatni, és alapvetően a számítás elvégzéséhez ezeknek a régi parcellák előtt vásárolt 2016. december. 
  3. Ezen a ponton már látható a csomag, amely még működik a régi szabályok szerint. Az én esetemben is egy ilyen csomagot.
  4. A gomb megnyomása után jelenik meg előttünk egy ablak alatti, amely tájékoztat a sikeres végzett tevékenységek.
  5. A következő lépésben, megyünk a fő fiókot az MX világ ott látjuk összehasonlítva azt a rajzot az 1. szakasz azt jelenti, hogy odaértünk a régi adpacka értékben. Ezzel már tudjuk, mit kell tenni.
Ez minden, amit remélem, hogy röviden, de alaposan, és tudja, mi folyik itt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése