F

2017. április 18., kedd

Számos új információt Video4Money

Helló
Igaz, hogy a tájékoztatás a mai akartam írni megjelent néhány nappal ezelőtt, ám a szabadság írok róla egészen mostanáig.
  1. Mivel március 1 mi nézne engedélyezett lenne akár 500 filmek, így a maximális 4500 ágak. És minden rendben lesz, ha a hír lenne bevezetni áprilisban. De nem a cég bevezette azt az elvet, március és az én esetemben, amikor egyedül voltam egy csomó a pontok több mint 4500 pontot, és tudom, hogy voltak jó néhány embert, akik már több mint 10.000 pont. Úgy tűnik, ezek a változások kerültek bevezetésre kérésére hirdetők és nem SAIE őket nem meglepődtem, mert olyan sok oglądniętych filmek és a megszerzett pontok valószínűleg áprilisban ismét wyszłyby csekély cent nézet, de még mindig valami kezd alkalmazni egy adott elszámolási időszakban nem változik.
  2. Leírták, hogy mivel a tartalom a megjegyzések csak április 13-megjegyzéseket fűzhet csak angol és német nyelven. Mindannyian tudjuk, hogy ma már nem probléma, mert akkor használja a Google fordító . Sajnos ez jelentősen növeli az időt a megjegyzéseket egy film. És miért? És miért van, hogy először írjon egy megjegyzést, hogy később lefordítani a Google, majd átírni azt a megjegyzéseket Video4Money. Én személy szerint nem kockáztatná a másolás, mert úgy tűnik, hogy ha már egyszer beszélt, hogy nem lehet másolni megjegyzéseket.
Kiderült, hogy ez egyre nehezebb lesz elérni a szükséges 2500 pontot, és ha igen, akkor kevesebb lesz az emberek megosztani. Sajnos ez csökkenti az embereknek a száma, akik a projektben, és így is érdeke a hirdetők. jól látjuk, hogyan bontakozik ki további augusztusban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése