F

2017. április 30., vasárnap

Telepítése GCC portfolió Coin második rész - az átadása Coins projekt portfolió

Egy korábbi post ismertetett berendezések és szinkronizálás GCC érme pénztárca. Ma megmutatom, hogyan kell átadni Coins irodáinkban, hogy már a projekt portfolió. De hogy ezeket Coins első biztonsági kellene beállítani egy jelszót, hogy a portfólió, hogy senki más nem fog neki.
  1. Ebből a célból a felső menüben válassza ki a parancsot portfóliónk beállításokat , és válassza ki a legördülő menüből a tetején az első parancs  titkosítása Wallet . 
  2. Úgy tűnik, hogy nekünk egy ablak, ahol adni a jelszót kétszer, hogy lesz párnázott portfóliónk, majd nyomja meg a gombot OK .
  3. Ha megnyomja az OK, akkor fogad minket egy másik ablak, ahol van egy figyelmeztetés erről, hogy emlékezzenek a jelszavakat, mert amikor ő elfelejteni veszíteni elhelyezkedik Coins. Ezért írja le a jelszót valahova, és tartsuk meg egy biztonságos helyen mindenki számára. Ha már mögötte, kattintson az OK gombra, és folytassa a következő lépéssel.
  4. Itt jön egy másik üzenete számunkra az a tény, hogy az összes példány ellen fedezeti állomány használhatatlan lesz. Ezért ne feledjük, hogy a megnyitó után a mi értékpapírosított portfólió végre egy új tartalék.
Mivel a portfolió már biztos, most már elkezd mozogni a Coins.
  1. Miután újra megnyitja a pénztárca kattintson, hogy a GCC. Ez a kártya a bal oldalon az ablak portfóliónk. Ez a panel, amely felelős a küldő Coins a pénztárca.
  2. Itt található a cím portfóliónk. Nagyon fontos, és mi fogja használni, hogy minden alkalommal, amikor akar majd tenni néhány Coins kínálatunkban. Ez olyasmi, mint a bankszámla számot a banki átutalás. Meg kell hogy legyen nagyon óvatos, hogyan szolgálta az egész.
  3. Erre a célra egy gomb Coppy Cím .. ha megnyomja ezt a gombot, biztosak vagyunk abban, hogy a cím lett másolva tisztázása és teljesen.
  4. Aztán meg oldalunkat GCC és jelentkezzen be a adminisztrációs panel. irodánk, válassza ki a fület Wallet Ellenőrző , amelyeket használni fognak, hogy továbbítsa Coins.
  5. Egy ablak nyílik az alábbiak szerint. Ezen a ponton másolja be a címjegyzék kopiowaliśmy 7. lépésben Ezek közül néhány a főbb intézkedéseket átadása a Coins úgyhogy ezt az egészet nagyon óvatosan.
  6. Most megyünk vissza a portfólió. Kattintson a Bejelentkezés üzenet.
  7. Megmutatjuk nekünk még egy ablakot, ahol nyomja meg a Sign Message vagy mi írjon üzenetet. Ha a pénztárca jelszó védi, mi várható a megjelenése az üzenetet adja meg a jelszót
  8. Ezen a ponton meg a felhasználónevet, amellyel bejelentkezik a honlapunkon GCC.
  9. Itt a mi címjegyzék, amelyet már korábban említettem. Ha nem másolta át a GCC oldalon, meg tudjuk csinálni most.
  10. Ezen a területen, mi generált kódot, ami által megerősítik a tranzakciót. Meg kell másolni.
  11. A következő lépésben ismét megyünk a lapot, és helyezze a GCC Jelentkezzen kód a másolt kódot a portfolió megerősíti a tranzakciót.
  12. A következő lépés után újra ellenőrzés arra, hogy elfogadja a tranzakció a kék gombot.
  13. Mi nyitottuk másik ablakban honlapunkon GCC. Ez a mező a címjegyzékben. Látjuk, hogy újra és ha a hiba ismétlődő előző pontok már a helyes adatokat. Ha minden rendben van, hogy folytassa a következő lépéssel. 
  14. Ezen a ponton, így a szám Coins hogy szeretnénk átadni a tárca. nem kell átvinni az összes egyszerre. Tudjuk használni tranzakciók az első vizsgálat és küldje csak néhány Coins majd ha az első hoznak eredményt tett egy teljes átadás.
  15. Ha minden kész, kattintson a gombra PAYOUT .
  16. Megmutatjuk minket egy másik ablakban honlapunkon. Itt is előttem a tranzakciós és hagyja el Coins irodánkban. Ha minden rendben van akkor idziemy.dalej.
  17. Most megyünk, hogy az e-mail címét, és nyissa meg az üzenetet, hogy jött hozzánk a GCC Group. Ez egy biztonsági amelyet végére van hatással, hogy a Coins elérjük portfólió. Ha azt szeretnénk, hogy átadják erősítse meg a műveletet, kattintson a kiemelt linkre. Ha nem, csak ne tegyük csak skontaktujmy a GCC Group.
  18. Elfogadása után e-mail üzeneteket, ahonnan nincs visszatérés, és megbízta a tranzakció végrehajtásra kerül. Meglátjuk, hogy a honlapunkon. Most már csak várni a kiküldetés a munkánk során, amely eltarthat akár 14 napig.
  19. Most már rendszeresen ellenőrizni, hogy mi Coins már elérte a pénztárca. Számomra ez volt kb 3 nap. Nos, mi elvégeztük a cselekvés Coins a portfolió és tudjuk ásni.
  20. Most már csak az utolsó dolog, amit állapotát a tranzakció honlapunkon. Miután kiküldetés a portfólió ügyleti állapotba került kifizetésre. 
És ez a vége a mi transzfer Coins a pénztárca. Most már csak meg kell várni, amíg Coins elkezd ásni, és ne felejtsük el, hogy néhány mentést a kínálatunkban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése