F

2017. április 25., kedd

Mit tud ajándékutalvány GCC Group

Ma mutatni valamit arra a pontra, hogy nem értékelik, és kiderül, hogy ez az egyik legérdekesebb lehetőségeket biztosít számunkra Back Office Group panel GCC. Ajándékutalvány . És mi lenne az? Ez egyszerűen egy ajándék, amit meg lehet vásárolni a barát vagy családtag, például szintén ünnepelni a születésnapját, vagy ünnepek, vagy anélkül, bármilyen alkalomra.
Az alábbiakban fogok bemutatni lépésről-lépésre, hogyan kell csinálni:
  1. Miután belépett a mi hivatal megyünk a lap az alábbiak szerint.


















  1. A következő lépés az, hogy válassza ki a legördülő menü opciók ajándékutalvány .
  2. Megmutatja nekünk az oldalt, a kép alatt: A pozíció a 3. számú adtunk információt az állam a mi pénz a számláján a GCC Group.
  3. A következő lépésben válassza ki a 3D-csomag akarunk adni, hogy egy személy. Elérhetőség csomag függ, amelynek összegét az ismertetett intézkedések az előző bekezdésben. 
  4. Ez a mező itt nagyon fontos, hogy az e-mail címét akinek szeretne ajándékba. Ha üresen hagyja, akkor ezt az igazolást fog küldeni az e-mail címét, és mi magunk is meg tudja adni másnak.
  5. A következő mező elfogadása 3D csomag vásárolt. A gomb megnyomásával egyszerűen megvásárolja a tanúsítványt.
  6. Veszünk egy külön igazolást kell fizetnie a szállításért. Itt lehet kiválasztani a szállítás típusától, hogy a korábban megvásárolt partnerünk. Abból, amit tudok a szállítás költségeit kell vásárolni külön számlát vagy már megint rámutat 1-3, majd lépjen közvetlenül a 7
  7. Az viszont választhat az ország, ahová a szállítmányt meg kell küldeni.
  8. Ez utóbbi területen adja meg e-mail jutott információt, hogy ki a teljesítési igazolás.
  9. Ha már minden készen áll a pontban 6-os szám elfogadni.
  10. Alábbiakban bemutatott képernyő megmutatja nekünk a számot megkaptuk bizonyítványt a gomb megnyomása után Megveszem . Ugyanez igazolást fog küldeni címünkre egy e-mailt a megadott e-mail címre, amit adtam, ha vásárol egy adott 3D csomagot. 
  11. A gomb megnyomásával visszatérünk irodánkban
Részéről a személy, aki meg akarja vásárolni egy ajándék, hogy sok még csak nem is csak, hogy egy e-mailt a személy, akinek a tanúsítványt vásárolt kell óvintézkedés be a regisztrációs linket és írják fel azt használni, amikor jelentkezik a programra.

Nos, mit kell tennie a személy, aki kap egy ajándék tőled?
  1. Egy személy felruházva a mi tanúsított megnyitása után az e-mail címre egy üzenetet fog kapni az alábbiak szerint.
  2. Miután az üzenet megnyitása látni fogjuk információt, akik akkor a tanúsítvány és a tanúsítvány számát, vagy a legfontosabb. Ezt a számot ezután felhasználhatjuk a vásárlás egy 3D-s regisztráció után.                                                       
  3. Üzenet ugyanazokat az információkat, azaz a tanúsítvány száma is el kell küldeni annak a személynek, aki vásárolt nekünk egy ajándék 3D csomagot.
  4. Itt megtalálja az e-mail címét a személy, akinek az igazolást kisózzuk /
Hogy megy a regisztrációs a legjobb, ha megnyitja a hivatkozó linket küldött egy külön üzenetet a szponzor. Igaz, hogy ez megtehető közvetlenül az e-mail, de annak ellenére, hogy több járat engem kísérlet kudarcba fulladt. Nem írom le itt, mert az elején a regisztrációs folyamat, én csak tegye egy linket a megfelelő regisztráció a GCC Group .
  1. A regisztráció után belépünk az irodában, és mozogsz lap számlát. alatt jelenik meg. Helyett a 17 meghatározott számú példánya bizonyítvány száma kapott egy e-mailt.
  2. A következő lépésben megelevenedik gomb USE mellett található a beírt tanúsítványt. Egy ablak jelenik meg az alábbiak szerint.
  3. A nyitott ablakon miután megbizonyosodott arról, hogy minden rendben van fogadniuk a tanúsítvány kattintva Változtatások mentése .
  4. Az utolsó lépés az, hogy újra ellenőrizni néhány perc múlva a mi számla fül kell kinéznie. 
    számlafizetés állapota megváltozik ajándékutalvány és műveleteket lehet teljesnek tekinteni.
És mik az előnyei ezzel:
  • Valaki lehet, hogy egy nagyon szép ajándék, egy ideig lehet, hogy nagyon értékes,
  • ha emberek vagyunk, és bízunk benne, hogy fog fizetni nekünk az ára a vásárolt tanúsítvány véleményem szerint a leggyorsabb módja annak, hogy lehet fizetni GCC Group. Az én esetemben, azt talán 30 perc volt, és regisztrált a fiókomat, és kellett fizetni a díjakat, és extra pontokat PVC.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése