F

2017. február 1., szerda

Belépés a portál, ahol meg lehet nézni a filmeket V4M

Ma, azaz február 1, 2017 elindítottam egy új program néven Video4Money. Azok, akik korábban regisztráltak a portálon kapott egy e-mailt a szponzor, hogyan kell csinálni, így lehet nézni a filmeket. Ebben a post megpróbálom megmutatni lépésről lépésre, hogyan is néz ki. Gyerünk

Minden országban, valószínűleg szponzor anyanyelvükön üzenetet küldött tegnap






  1. Ezt nevezik a híreket szívesen. megnyitása után ezt a hírt kap a tartalom az alábbiak szerint:





















  1. Az üzenet, ezt nevezik módon tájékoztatnak a programban, egy csoport a Facebook és kap egy linket egy oldal, ahol meg lehet nézni filmeket. Minden országban üzenetek réz kicsit más tartalommal, de nagyjából minden információt ugyanaz lesz. Linket az oldal körözött egy piros kör. Nézzen filmeket Video4Money .
  2. Miután linkre kattintva megnyílik egy oldal, ahol mi videókat és pontokat kapnak érte. Úgy néz ki, mint ez:























    Miután belépett az oldalra, hogy jelentkezzen be a fiókjába. kattintson belépés jel ikon a bal oldalon. Ha rákattint ad nekünk egy másik ablakban az alábbiak szerint:

  1. A bejelentkező ablak, adunk ilyen megkaptuk a regisztrációs V4M. Az információ olyan, hogy mindkét helyen be, hogy ugyanazokat az adatokat.
  2. viszont így a jelszót, és itt pontosan adja meg a jelszót, amely arra szolgál számunkra, hogy jelentkezzen be a fiókjába.
  3. az adat bevitele után kattintson a kék gombot, és jelentkezzen be. így kell kinéznie helyes bejelentkezési és az első bejárat a platform. Sajnos tegnap, sok esetben, amit rögzítettek a facebook-on, miután ezeket a műveleteket megjelenik az alábbi üzenet.

  1. Ebben a közleményben azt látjuk, az információ, hogy az általunk megadott helytelen hitelesítési adatokat. Tűztem többször az adatokat, és minden alkalommal láttam ezt az üzenetet. A megoldás egyszerű. Van, hogy a linkre kattintva közvetlenül a napló és büntetni minket, egy új ablak az alábbiak szerint:










  1. Az első lépésben vagyunk itt kérni, hogy egy e-mail címet, amelyre szeretné, hogy küldjön egy új jelszót.
  2. Amint ezt tesszük, kattintson a kék gombot, és a jelszót elküldjük az e-mail címét a mezőbe 8. Láthatjuk a böngészőben információit új jelszót elküldtük.
  3. A következő lépés az, hogy újra megnyitja az e-mail, és megtalálja az üzenetet, amely meghatározza az új adatokat. Úgy néz ki, mint az alábbi




  1. Most egy nagyon fontos dolog, mégpedig az az üzenet tartalmát, amelyet az alábbiakban kerül bemutatásra:
 

Természetesen megkapjuk az új adatok a számlánkon és egy linket, hogy kattintson ami elengedhetetlen, mivel a helyes bejelentkezési. Erre a linkre kattintva alaphelyzetbe a böngésző és az adatok, amelyek az eddig logowaliśmy törlődik. Mi lesz az oldalon látható a 3. lépésben Most még csak köszönhető, hogy végezze 4-6 azzal a ténnyel, hogy már ott, hogy új bejelentkezési adatokat kapott egy e-mailt, és a világ Video4Money nyitva előttünk.

Egy fontos információ. Ha jelentkezni megváltoztatja a hitelesítő megjegyezni, hogy az eddigi adatok használt jelentkezni az oldalra Video4Money , azok, akik az első e-mailt. Azóta így van különböző bejelentkezési adatait mindkét fél számára.

Ma elég. Üdvözöljük, hogy a következő hozzászólás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése