F

2016. augusztus 23., kedd

A szabály az akció-típusú programok Revshare

Ma akartam szentelni néhány szót a fellépés általános programok, mint revshare. Nos, minden szakértő a témában azt mondják, hogy valahogy elterjedt az üzleti kockázat kell működniük legalább két program párhuzamosan. Gazdasági szempontból ez indokolt, mert még abban az esetben az összeomlás egyik a programok mindig a mi a második és nem veszít semmit a pillanatban elérni.
Mivel az elvet, a diverzifikáció nem vitatott, hogy most meg kell találni egy ilyen program, így, hogy erőfeszítéseink hozza a legnagyobb hasznot.
Programok revshare alapvetően nagyon sok, és a döntés nem könnyű. Ez sok tényezőtől függ, és alapvetően mindenki egyénileg dönti el, melyik közülük szeretnének dolgozni.
Én személy irányítja vélemény, egy barátom, aki már régóta dolgozik a szakmában, mivel kezdtem MXRev $ nyulat. Nincs mit tenni, mintha én prioritás volt a belépés költségei a program. Most, miután kevesebb mint 3 hónap, itt az ideje, hogy elkezd diverzifikálása. Sam személyesen vezetett már saját tapasztalatait és véleményét az interneten úgy döntöttem, két program. az egyik 
EasyHits4u
EasyHits4U - egy olyan vállalkozás-mentes forgalom, ami azt jelenti, hogy keresnek figyeli a reklámozott oldal (általában néhány másodpercet vesz igénybe), majd egy speciális linket, hogy volt töltve hirdetett a következő oldalon. Böngészésre kap pontot (kredit), amit tud költeni reklámra a saját honlapján, vagy ezek átalakítását pénzt. EasyHits4U ott 2003 óta. és több mint 1190 ezer regisztrált felhasználók számára.
  • Sign-up kap 50 kredit.
  • 1000 belépni a megtekintett oldalak automatikusan cserélni $ 0.30.
  • Reklám a részünkről, arány (1: 1), az arány a megtekintett oldalak megszerzett hitelek (mindegyik elérhető oldal reklám egy másik személy nézni a).
  • Az öt szint előterjesztések (10% -5% -3% -2% -1%). 10c az áttétel
Leírás A regisztráció:
  • Kattintson a "joinnow"
  • Töltsük ki a mezőket a regisztráció, jelölje be az "Elfogadom ..." és kattintson a gombra "Csatlakozás EasyHits4U"
  • A kapott e-mailt EasyHits4U Kattints a linkre, hogy erősítse meg a regisztrációt.

Kezdj kredit kattintva hosszúkás gomb felirata "start szörfözés" (választani arány 2: 1 vagy 1: 1 - Azt javaslom, 1: 1), a bal felső sarokban, lásd Picture kód és a megjelenítési idő letelt tucat strony.Po mp. valósult meg a "GO" gombot, az egyetlen helyes választ (kód kép), és a linkre kattintva én kis figyelmet nem lehet túl rossz, mert ez lehet a felelős van zárva és képesnek kell lennie, hogy számoljon 20 angol :). Ez a mobil honlap hasznos, hogy támogassák a zátony pont, weboldalak, bannerek, stb, és az úton egy kis pénzt
Azt is érdemes kattintva bónuszokat 100 kilométerre bónuszok minden 25 100-50 500-at 500-1000 at 250klików
Nincs szükség, hogy megcsal a program kevésbé használt keresni. A fő előnye az, hogy wyklikane reklám lehet kapcsolni a kijelző oldalaink más programok revshare. A lakosság tagjainak nagy, így érdemes egy próbát.
A második a THW Global

Lehetőséget keresni 1000 $ havonta, és nem járul hozzá saját anélkül ajánló! Ez a lehetőség ad a cég THWGlobal közvetítő hirdetési szolgáltatások. Nemzetközi reklám GIANT keres több mint 50 000 ember felett 21 éves kor. A hivatalos megnyitó július 4 2016r.Zarabiać tudjuk nézni és kommentálja a reklám: 
  • kísérleti televíziós műsorok,
  • filmelőzetesek,
  • közvélemény-kutatások videó
  • megtekintett videók és még sok más.
Egy óra figyeli keresni 25 $, ahol tudunk nézni akár 10h heti, köszönhetően keresni akár $ 250 hetente, ami $ 1,000 miesięcznie.Dodatkowo cég készített egy érdekes affiliate program 10- ego szintjén: Az első szinten partnerek kap 5 $ az 25 $, és az azt követő szinten $ 1 zz a 25 $ .Ha műtárgy építését 1000 partnerekkel, ahol minden kaphat 40 $ havonta ($ 1 x 40h) még az is lehet 40.000 $ További passzív jövedelem! Webszemináriumok kerül sor az angol, mint dolgoznak, hogy nagy haszonnal jár. Nincsenek díjak vagy trükkök. Ez a program hosszú, mivel a tesztelési fázisban, és annak megkezdését a tervek szerint szeptember 8, 2016 évben. A program új, de ma már több mint 912.000 tagja van. Sok fejlesztő szeretné elérni a szám 5.000.000. 
Hát én személy szerint kezdett érdeklődni a két program és kívánom, hogy működnek bennük. Természetesen az elsődleges MX, de remélem, hogy ezeknek köszönhetően programok kapnak több áttétel és a juttatások MX jelentősen növekedni fog. Van egy másik ok, hogy miért választottam ezt a két programot vagyis az egyik, hogy a munkába azokat nem kell, hogy vegyenek részt a saját eszközeivel, természetesen kivéve az időben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése