F

2016. augusztus 26., péntek

Néhány szó az előnyeit ajánlja a szolgáltatást MX

Helló Ma akartam emelni a kérdését ajánló és előnyökről az ő segítségét. Nos, az előnyöket cselekvési programok, mint revshare vannak, sajnos, annál több van a áttétel, azaz olyan személyek révén a reflink csatlakozott a programhoz, és az ágak közvetlenül alatt van, vagy két szint alatt. A leírt szabályok vannak a szabályok várható előnyök a szponzorok által az emberek rajtuk keresztül csatlakozik a programhoz. 
Ajánló programot MXRev $ nyulat és hirdetési szolgáltatások   mások ad nekünk javára százalékában vásárolt csomagok. Ezek különböző attól függően, hogy melyik a számlák ajánlott vásárol egy csomagot, amely sorban [az áttétel. A folyamatot az alábbiakban mutatjuk be: 

Főfiók MX
  • És a kormány regisztrált 10% -a vásárolt hirdetési csomagokat,
  • II kormány áttétel 5% -a vásárolt hirdetési csomagokat, 
  • III kormány áttétel 5% -a vásárolt hirdetési csomagokat, 

Fiók Repurchase MX
  • És a kormány áttétel 5% -a vásárolt hirdetési csomagokat,
  • II kormány regisztrált 2,5% -a vásárolt hirdetési csomagokat, 
  • III kormány regisztrált 2,5% -a vásárolt hirdetési csomagokat, 














Fent képet mutat, ahol láthatjuk a beutalások számának és az előnyeit a tevékenységeikkel ki a megbízó. Én ma már az egyik regisztrált amelyek elérték a 0,75 dollár hasznot. Ebből az következik, hogy a javasolt vásárolt 2 csomag az eltéréssel, hogy az egyik fő számla MX után wyklinaniu 1000 reklám és egyéb számla Repyrchase MX. Mindkettő Adpacki mini így egy dollár nyert 0,50, illetve 10% a dollár, és a másik 0,25 dollár, vagy 5%.
Többé-kevésbé úgy néz ki, mint a saját szemszögéből.
A kérdés az, hogy érdemes-e gyűjt áttétel? Természetesen ez. Ez nem könnyű, de minden ember, aki feliratkozik a programot a parancs mérhető hasznot.
Így legyen bátor, és jár neki, és egyéb áruk, mert te is valaki a programhoz ajánlott, mert hogy valamit belőle;) .. .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése