F

2016. augusztus 31., szerda

Hogyan kell beállítani helyesen MILLIONAIRE ADS

A kapcsolat a tájékoztatás a finom változásokat a program MXRevShare azt legalább, hogy egy kezdő módon megoldani a problémát vásárolni ADPACK. Nos, egy ideje már bevezetésre vonatkozó kötelezettségét, hogy legalább egy MILLIONAIRE ADS, hogy képes legyen megvásárolni a csomagot. Ha igen, ez a poszt megpróbálom megmutatni, hogyan kell helyesen teszi alkotása.
  1. Miután belépett a panel MX mutatja a bal oldali menüben lépni MILLIONAIRE ADS és után fejlesztése ADD MILLIONAIRE ADS. Ez azt mutatja, az alábbi ábra


Aztán van egy másik ablakban az alábbiak szerint. Pirossal jelzett információk nem reklámozni ezen a ponton a programunk MX
  1.  Itt van egy leírás a hirdetést hoz létre. Az én esetemben, én reklámot készítsenek THWGlobal úgyhogy adjon meg egy leírást.
  2. Aztán majd az URL-t a sávban, amely megjeleníti a reklám. Megadhat egy megadott URL méretű bannerek. Szélesség 100-1000 px és magassága a 20 és 800 pixel.
  3. Cserébe megkapjuk a cél URL-t vagy címet a reflink. Az én esetemben, mint a képen látható módon http://pawelbudda1979.BetterThanYouTube.com.
  4. Ezután adjuk a hitel, hogy szeretnénk költeni reklámra mi reflink. Maximális száma őket látható a felső része a kép is a szám 5.
  5. Ezután válassza ki a nyelvet, amelyen a hirdetés jelenik meg. Én csak hozzá, hogy ha kiválasztja az angol nyelv egy banner jelenik meg szerte a világon.
  6. Ezután kattintson a gombra BANERTEST és egymás után ugyanazon a helyen van a FRAMEBRAKERTEST
Aztán van két gomb, ahogy az alábbi ábra mutatja; \.
  1.  Gomb azt mondja, hogy a honlapunkon, vagy az én esetemben reflink hogy THWGlobal jó
  2. Most már add meg MILLIONAIRE ADS gombot a zöld.
  3. Ezen kívül azt bekarikázott két további információkat. Az első információk beszélünk, amikor a banner jónak.
  4. Ugyanez a történet ismétlődik zreflinkiem a honlapomon. Ahogy én látom, minden OK
Megnyomása után a 9. pont azt mutatja, a következő ablak:
  1.  Információ megerősíti a helyes hozzátéve MILLIONAIRE ADS
Ma ez annyira, kívánok sikeres létrehozásáról MILLIONAIRE ADS és vesz új parcellák

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése