F

2016. augusztus 3., szerda

Mindenki egyetért abban, néhány, aki elolvassa vagy rendeletek MXRev $ nyúl

Ma valami, ami nagyon fontos, de sajnos a regisztrációs figyelmen kívül hagyni. Mint minden üzleti vagy megvásárol egy programot itt és MX saját eljárási szabályzatát. 90% -a azoknak, akik feliratkoztak bárhol, aláíró bármely szerződés, sajnos, nem olvassa szabályzata szolgáltatásnyújtás az általuk vásárolt. Emiatt bizonyos esetekben előfordulhat után viták a szolgáltatók, hogy elvesznek a felhasználók egy egyszerű oka van, nevezetesen, hogy senki sem zavarta, hogy vizsgálja meg a szabályzat a szolgáltatást nyújtó, és minden vásárlás megerősítette vele megismerje. Ha kezeli, hogy ezt a programot, hogy komolyan szánni egy kis időt, és látni a tartalmát az eljárási szabályzat, hogy a jövőben, kivéve magát és másokat baj.
I sző, mint mindenki nem tette meg az elején, de két hónap után, de a végén zmogłem és azt ajánlom olvasásra. Igaz, hogy a pillanatban szállt rám lefordítani ezt a dokumentumot anyanyelvi, de nem bántam
Úgy gondolom, hogy amellett, hogy a szabványos rendelkezéseket mi MXRev $ nyúl, és milyen szolgáltatásokat kínálnak, néhány érdekes bejegyzést, ti.

  1. Ahhoz, hogy tagja a program, akkor kell lennie egy felnőtt, hirdetés pontosan minden esetben lehet több mint 18 éves. Egy Várható tehát nagyszámú ember regisztrált kiegészítő ellenőrzését a végén meg kell mutatni néhány személyazonosság igazolása. Ezért a számla, amely nem felel meg ennek a feltételnek le lehet állítani vagy törölni.
  2. Nem használhatja az MX az úgynevezett pénzmosás. Ez összefüggésben lehet az a tény, hogy amikor át nagyobb összegeket, amelyek rendeletekben meghatározott egyes országok, ezek a tranzakciók ellenőrizni fogják, és még blokkolt és kezdeményezni kell olyan. A vizsgálati eljárás.
  3. Fontos MX nem foglalkozik az adott adóhatóság az országban, ahonnan a felhasználók a program. Ez azt jelenti, hogy a vállalat nem fizet adót pénzt szerzett nekünk, így meg kell csinálni maguknak .. Erre a célra, hogy összhangban legyen a törvény az ország, amelyben élünk mi látjuk magunkat, amely az adók és mennyit kell kísérnie amelyek ebből a hogyan bevétel. Ez egyéni kérdés minden felhasználó, de egy bizonyos ponton nem lehetett küldeni a szegénység tanácsolom legalábbis azok számára, akik ebben a tekintetben jelentős bevételt kell gondolni ezt mutatják az adóbevallásban az év során.
  4. Shopping csomagok és reklámok a programban kell elvégezni elgondolkodva, mivel az összes tranzakció nem lesz kitéve visszatéríteni. Egyszerűen és világosan, hogy az ötlet első két alkalommal, majd tegye, amit elér több időt gondolkodás.
  5. A szabályok is talál információt az ajánlat csak akkor érvényes, azokban az országokban, ahol ez a fajta tevékenység nem tiltja a törvény.
  6. MX bármely okból lehet megváltoztatni a feltételeket a terv szerint, többek között, az összeget a jutalék egy kattintás vagy visszatérítés a megvásárolt csomag. Ez annak köszönhető, hogy az a vállalat nyeresége. Tehát, ha a cég nem fog tenni, és nem lesz ez az előny. Ez a mi érdeke, ezért az intézkedéseket végre kell kidolgozni.
  7. Mint a legtöbb, sőt az összes programot és portálok MX nem ért egyet, hogy helyezze a tartalom az oldalaikon azonosított spam.
  8. Ha 90 napon belül, a fiók nem használható MX joga az elismerés, mint egy fiókot elhagyott következtében bezárása ilyen számlát. Sajnos, minden pénz erre a számlára fog veszni. Ezért belépő ezen üzleti egyedül eldönteni, hogy azt szeretné, hogy az komolyan. Ha nem, akkor mindig távolítsa el magát egy fiókot, amint egyik mellett a korábbi hozzászólásokat. Ha úgy találja, hogy már nem érdekel, ne add admin munka és a [csak törölni az adatokat a programban.
  9. Ez nem lehet megváltoztatni szponzor. Abban a pillanatban, hogy egy kicsit elavult, mert a szponzor nem változtathatja meg van kötve a kötelezettségét, hogy megszüntessék a régi számla és újra regisztrálja keresztül reflinku új szponzor. Sajnos, források és a hitelek a törölt fiók örökre elvész.
  10. Ez lehetővé tette, hogy csak nyitott egy számlát ugyanabban a háztartásban. Mit jelent ez? Ez azt jelenti, hogy az a személy, aki feliratkozott nem regisztrálhat alattam ugyanabban ága a családnak az egy háztartásban. Ebben az esetben, mint mondják a szabályok mindkét fiókban lehet távolítani. Véleményem szerint a helyes dolog. Ez megakadályozza a kialakulását úgynevezett oszlopok, vagy létrehozott számlák a család minden tagja, és rájuk kattint, csak egy ember. A végén, a lényeg az, hogy az emberek kattintva figyelte, sok hirdetést. Abban az esetben, amit a fent leírt lesz látható, bár a hirdetések nagy száma, hanem egy személy, és hogy sajnos, nem generál forgalmat a weboldalak hirdetőkrészére. Nézzük vigyázni a fejlesztés a saját üzleti és legyünk őszinték.
Nagyjából a legfontosabb a szabályozás rendelkezéseinek, amellyel meg kell ismernie. Igaz, hogy még mindig mintegy örökölte a számla a halála esetén a felhasználó, de a program MX thi jelenleg a korai szakaszban, és eddig valószínűleg azt jelenti, a felhasználóknak nem fogy el olyan messzire.
Leírtam röviden rendeletek a MXRev $ nyulat. További információkért, hívlak benneteket itt .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése