F

2016. augusztus 18., csütörtök

Fontos információk tagjai MX !!!

Eleinte próbálja megmagyarázni, hogy miért a blog néhány napig nem lehetett látni. Most, miután találkozott admin Turawa. A program honlapján a bejelentkezés után kap a következő, amit az alábbiakban kerül bemutatásra:
A kiválasztott terület van írva, hogy a tagok, akik írni a saját adatait az interneten, a befektetések és a pénzt az MX fogja veszíteni a számla a programban. Ezért nem akartam, hogy távolítsa el a blog, mert kicsit kemény munkával létrehozott úgy döntött, hogy alkalmazkodjanak a követelmények és átalakítására bizonyos bennük található adatokat. Sajnos, azt egy darabig, de most remélem, hogy nem lesz akadálya továbbra is írjanak benyomások és érzések, miközben részt vesz MXRevShare.
Mellesleg adott, megtiltotta beszél így, és feliratkozik a felhasználói fiók nem több, vagy kevesebb, mint információra pénzt.
Szerény véleményem szerint, ha nem beszélünk így tehát mindezt, amely azt mutatja, itt Admin kell csinálni valamit. Emlékezz ezért ha azt szeretnénk, hogy továbbra is elfoglalni MXRevShare zastosujcie kérésekre Admin.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése