F

2016. augusztus 1., hétfő

Biztonság regisztrációs venni MX

Ma egy pár szó a valami, ami zavar engem kezdete óta műveletek az MX, ami körülbelül az út Security MXrevshare felállítása előtt több számla egy személy. 
Korábban nem én írtam róla, mert a kis tapasztalattal rendelkezik a témában. Emellett nem túl nagy, de amit tudok, és a saját szemszögéből, úgy néz ki, az alábbiak szerint. 
Nos, azok, akik tudják, hogyan kell lemondani a témája az alapvető kritériumoknak regisztrációs a program egy egyedülálló IP címet . És valóban, amikor megpróbáljuk MX ugyanarról az IP-címet úgy tűnik, hogy ezen a címen már regisztrálva van egy másik felhasználó. És minden rendben lesz, ha nem lenne, a vállalatok többsége Lengyelország biztosan nem tudja, hogy a világ nem társítani a szerződés aláírását, állandó IP-címet a szolgáltatást. A kényelem sajnos meg kell fizetni. Hazánkban ez a költség 10 zł havonta, így nem is olyan kicsi.
Ezzel kapcsolatban a fordulat elég gyakran van változás az IP-címet , és mi történik vele a lehetővé teszi több felhasználói fiók. Ez olyan, mintha ott volt visszaélések körét. Bizonyos mértékig ez is csökkenti, hogy ellenőrizze az e-mail cím, ahol a napló, de egy kicsit több kreatív felhasználók nem akadálya a regisztrációs több számla különböző adatokat. Abban a pillanatban, akkor csak fellebbezni a lelkiismeretét felhasználók, hogy ne mesterséges tömeget, és kezelni ezt az üzletet, mint egy igazi üzlet. Az akció, amit a fent leírt, ott is csak kárt okoz az egész program. Eddig csak csökkenti a goodwill a felhasználók. Mert nem tudja blokkolni a lehetőségét kattintva egy másik IP-címet , mint a regisztráció. Ma már a világ, hogy a mobilitás jelentős szabadságot az állampolgár, és közben gyakran előfordul, hogy a kattint a hirdetések általuk használt különböző berendezések számítógépek okostelefonok a különböző helyszíneken amely előírja az eltérő IP .
Úgy gondolom, hogy  egy bizonyos ponton a fejlesztők arra a következtetésre jutott, hogy meg kell adni valahogy mégis az Ön azonosítására, például egy személyazonosító okmány, így könnyebb lesz az przypilnowanie megfelelő a rendszer működését.
Eddig liczmy, hogy alkalmazza a szabályokat és előírásokat minden MXrevshare óta, amikor érzékeli csalási kísérletek is betiltották, és elveszítik a számla együtt fennmaradó összeget.
Ha elolvasása után ezt a bejegyzést bárki bármilyen más érzéseket, vagy azt gondolja, hogy én tévedek leírásakor helyzetben rákérdezek kapcsolatot. Talán valamikor én kimaradt néhány fontos részletet, és nézek rossz ezen. Ha igen, akkor a hiba mutató én mindig elismerem a hibát, és a következő bejegyzés kijavítása téves információ;).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése