F

2016. december 23., péntek

Az első bemeneti hogy a program THW Global

Nemrég mutatták, hogyan kell regisztrálni a THW Global. Ma próbálja mondani, egy kicsit, hogy az első bemenet a panel THW.

Amikor regisztrál a program úgy tűnik számunkra, az adatokat és egy linket, hogy adja meg a rendszer figyelembe. Ezt szemlélteti az alábbi képen.

Egy másik változata a bemenet használatakor a gombra a jobb felső sarokban az oldal. 
Ezzel a gombbal kerül át, hogy egy bejelentkezési oldalon. Bemutatom neki egy képet alább.

  1. Ezen a ponton, belépünk a bejelentkezési ettõl a regisztráció.
  2. Itt adja meg a jelszót, a regisztrációs űrlapot.
  3. Aztán, ha meg akarjuk menteni az adatainkat, hogy a későbbi bejelentkezések egyszerűsítette a feladat, hogy válassza ki a jelölőnégyzetet száma 3.
  4. Ismét jelöljük ki a négyzetet, amelyben azt állítják, hogy nem vagyunk egy robot vagy számítógép script, hogy megpróbál betörni az ilyen típusú rendszereknek.
  5. Amikor rámutatott, mi érdekel minket, mint mindig az ilyen esetekben a zöld gombot Belépés betérő panel THW Global.
Jelenik meg bennünket az alábbi ablak:

Az ablak a mi panel kezelési program úgy néz ki, több vagy kevesebb, mint a fenti képen. Én meg fogja vitatni konkrét tételeket a következő oszlopok és a jelen pillanatban ez a legfontosabb. Az oldal tetején van két információt és zöld háttér:

  1. Az első az üdvözlő üzenetet, hogy a Message Center fülre. Ez az az üzenet, amely elvezet minket a program 
  2. Ha lebeg a hivatkozás megnyit egy ablak jelenik meg, mint fent, ahol tudjuk olvasni érkező információkat a program. Ezen a ponton, csak egy információ már csak azért, hogy fogad minket a programban.
  3. A második az a kérdés, hogy hajlandó használni az eszközöket, hogy iratkozzon fel az információt, hogy lesz folyik a program, mint a megjelenése áttétel a csapat. Ami engem illet, ez egy nagyon szükséges eszköz, mert a program nem tud kapcsolatba lépni a felhasználókkal e-mailben, és az integráció ezen információ azonnal megkezdődik az böngésző alsó sarokban a számítógép képernyőjén megmutatja nekünk az információt, hogy van-e olvasatlan mail THW Global. 
  4.  
  1. Ha elfogadjuk ezt az értesítést csak nyomja a gombot, és a feladat kész.
És ez elég lenne, amikor az első bemenet a rendszer THW. A következő bejegyzésben megpróbálok írni valamit a teljesítését a felmérést, amely szükséges ehhez, hogy megkezdje a programban

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése