F

2016. december 3., szombat

Véleményem az MX WORLD módosítások után

Helló
Úgy gondolom, hogy egy ideig nem lesz jelentős változás a programban így szeretnék írni néhány mondatot arról, hogyan látom, hogy mi történt az utóbbi időben történt. Nos, azt gondolom, hogy ma az emberek, akik akartak belépni a program különösen a kis eszközzel helyezze kell szünetet és várni egy ideig. Meg kell gondolnunk, minden szempontból ez a program, és úgy gondolja, hogy ezek a célok, hogy el akartunk érni négy érhető el. Ez a szuverenitás a határozat egyes. Tudjuk, hogy nem éri el legalább a pillanatban, hogy a kínált előnyöket MX még mindig elég a közelmúltban. Mind a mai napig ez egy másik program, amely azt javasolja, revshare szab 1 százalék szinte minden. Azok után, ami az utóbbi időben történt a csomag, amit vásárolt hirdetési láthatja, hogy mennyi valójában a pénz ezekkel a valós és mennyi csak a nyilvántartást virtuális számlákat. Abból, amit tudom, hogy a legtöbb parcellákat vásárolt hirdetési így jó néhány ember várja a visszatérését egy csomag 220 nap egy szomorú helyzet. Azok, akik nem fizetik a váltságdíjat, mert előfizetések mintegy 50 csomag lehet várni a visszatérésére még másfél év.
Ezen a módon üzemel vezet az a tény, hogy a program működni fog, mert az adósság növekedni fog az összeg valódi pénz, amit hozott neki mindenkinek, aki szeretné, hogy vonja vissza a pénzt gyorsabb. Azonban, ha a beáramló új szereplők az utolsó 2 vagy 3 napig is megfigyelhető többször csökken. Tehát tényleg nem tudjuk, hogy pontosan hány tézisek már regisztrált tagjai a program megszűnik működni. és a számla egyszerűen nem csak egy szám.
Nos, azt hiszem, hogy hamarosan, az összes ezeket a kétségeket tisztázni vagy alkotója a program egy idő múlva ismét kezeli a résztvevők az új hirtelen és váratlan változás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése