F

2016. december 4., vasárnap

Mi az adatok az ellenőrzés során

Mivel többen kérdezték tőlem az utóbbi időben a biztonság, az adatok, amelyek segítségével ellenőrizze a fiók az MX WORLD. Úgy döntöttem, hogy ossza meg véleményét a blog ebben a témában.
Végéig soha nem ismert, hogy ezek az adatok nem tárolható adatbázisban. Akkor soha nem kell véget vetett bizalom ilyen rendszerekben. De másfelől, a bizonyítékok, elvileg az adatokat, amelyek szükségesek a számunkra, még akkor is a szerződések aláírása a mobil szolgáltatók, akik szintén felhalmozódik őket adatbázisok. A mai adatok rólunk tárolt ilyen nagy mennyiségű elektronikus adatbázisok, a valószínűsége, hogy azokat illetéktelen személyek növekszik. Időnként hallunk támadások, például a banki rendszerek, amelyek lopott, többek között a személyes adatok.
Mi, hogy az adatokat egy aljas célokra, például a hitel, természetesen megtörténhet, de vannak mechanizmusok, hogy megvédjék magukat, és csökkenti ezeket a lehetőségeket a minimumra. Egyikük, hogy használja a BIK vagy a Credit Információs Iroda. Ezután minden olyan kísérletet, hogy hitelt a bank és a vállalatok, mint a Provident kell jelenteni, és akkor tájékoztatjuk, mielőtt bárki visz egy kölcsön vagy hitel. Ezért mielőtt egy ilyen manőver szeretne küldeni vizsgál bizonyítékot kell gondolni rá. Be kell vallanom, hogy én személy szerint nem támogatom, hogy megosszák az adatokat senkivel, de az összeg, amit el kell veszíteni nem tette ellenőrző döntött, hogy egy esélyt. Sam, azt hiszem, hogy elég lenne, hogy ellenőrizze a leolvasó, például egy textúra, akárcsak a többi hasonló program.

Reméljük, hogy a rendelkezésre álló adatok igazolására nem használható bármely más módon.
Az alábbi amit tartalmaz egy linket a honlapon BIK Lengyelországban. minden ország egyenértékű egy iroda működik a területén. Előfordulhat, hogy a számukra szükséges információval merülnek valamilyen díjat, de nem túl nagy, és nem kihasználni.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése