F

2016. június 20., hétfő

Az első bejegyzés az MX

Nos, természetesen, regisztrálva megjelenik egy üzenet, a honlapon, amely azt mondja, és felkéri, hogy jelentkezzen be. Mi megy a bejelentkező oldalra, és hagyja, hogy mi szerepel az adatokat és a jelszót, hogy regisztrált.
  1. Megnyitása után az MX nyomja meg a gombot Belépés és megmutatja nekünk az alábbi űrlapot, amit a fent leírt. Ez egyszerű és intuitív, de a turn után, írják le az egyes területen.
  2. Ezen a területen, mi adjuk a felhasználónév begépelt regisztráció során.
  3. Itt adja meg a jelszót, amelyet szintén adott a regisztrációs űrlapot.
  4. Jelölőnégyzetet, jelölje be ezt annak érdekében, hogy erősítse meg, hogy nem vagyunk egy robot, azaz a. Hogy ne használja, hogy kattintson a program kifejezetten erre a célra. Néha úgy tűnik, ha kiválasztja ezt a jelölőnégyzetet további kérdés, hogy kijelöli az összes képet, amelyen a közúti jel, vagy valami hasonló.
  5. Ez a gomb nem kell magyaráznom, egyszerűen használható jelentkezned;).
  6. És az utolsó tétel a kiválasztott elég fontos, mivel az IP-címét a készüléket, amelyről a naplót. Amikor naplózás nincs jelentősége, mivel az egy számítógép, akkor jelentkezzen be, hogy több beszámoló, de fontos a nyilvántartásba vétel időpontjában, mert egy IP regisztrálható csak egy ember.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése