F

2016. június 28., kedd

Mi vásárolni az első csomag

Tudjuk, hogyan kell kattintani, ami nem túl nehéz, de hosszabb időn át tartó program meglehetősen unalmas. Most van itt az ideje, hogy vásárolni az első csomag, hogy működni fog a számunkra. Az ötlet az, hogy végül minimumra csökkenteni kötelezettség kattintva. minimum vagy 10 napi kattintás. Az ilyen vásárlások lehet tenni három helyen a fő panelen.
 
A fő panel mutatott piros olyan helyeken, ahol meg lehet kezdeni a vásárlás csomagokat. Van egy feltétel, nevezetesen a számlánkra kell legalább 5 $, vagy mint elég a legkisebb csomag. Igaz, hogy akkor várja, hogy vesz egy nagyobb csomagot, de az elején megéri cserélni, amit vissza kell térnünk a lehető leghamarabb réz. Ha rákattint bármelyik kiválasztott területeken költözni egy másik formája, amely az alábbiakban mutatjuk be.

  1. A számla egyenlege a program. meg kell választani a két beszámoló fő számla és a számla Visszavásárlási. Számlán a főbb intézkedéseket a click-and-fele a hozamok aktív csomagokat és alapok áttétel.
  2. Úgy döntünk, hogy hogyan akarjuk, hogy vesz egy csomagot az én esetemben van bizonyos alapok úgyhogy csak megengedheti magának egy kis csomagot. \
  3. Fizetési eszköz - ez az, amit úgy dönt, hogy kezelni, hogyan kell fizetni az adatcsomagok szeretnénk használni. Van egy pár az első három a fizetés a fizetési processzor, aki maga döntött, hogy támogatja a programot az én esetemben ez Payza. Fizetési ha mind a feldolgozók visz jutalékot. Az utolsó két fő számla és a számla a program MX Visszavásárlási. Válassza ki a fiókot, amely tartalmazza az intézkedések jelenleg vagy az én esetemben ez a számla visszavásárlási.
  1. Ezután válasszuk ki a típusát kívánt csomagot Kopic az én esetemben elég fedezet a legkisebb telek $ 5 így ezt a lehetőséget választja.
  2. És végül nyomja meg a gombot Vásárlás AdPaki. A tranzakció került sor
 Miután végzett a fenti lépéseket, egy üzenet jelenik meg az alábbiak szerint:
Minden simán ment, és megvásároltuk az első vagy a következő csomag a reklám, amely azt fogja dolgozni a nyugdíjkorhatár.
Én csak hozzá, hogy a számos kreditcsomagokat lehet ellenőrizni az oldalsó menüből kattintva a AdPacki   alábbi ábrán
Ha rákattint egy ablak információkkal korábban megvásárolt csomagokat, ahol megkapja a csomagok számát össze típus. Azt is adott az állapotát a megtérülési egyes megvásárolt parcellák általunk



Ma ez az egész a következő bejegyzésben megpróbálom tudott beszélni egy kicsit arról, hogy a munka csomagokat. ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése