F

2016. június 13., hétfő

Regisztráció a MXRevShare

Igaz, hogy azt írtam, hogy írni fog holnap, és lementem a három nap, de a végén azt írja. Ma fogok mutatni valamit, aki azt akarja, hogy csatlakozzon az MX-és regisztrálnia kell.
Ehhez meg kell, hogy menjen át az a személy, aki azt javasolja, ún. reflink. Megpróbálom megmutatni megy, a kapcsolat adtam fenti post és a jobb felső sarokban az oldal, kattintson a gombra regisztráció. Ezt szemlélteti a következő kép
Red ellipszis rámutatott fontos területen, és ezen felül a számukra kijelölt egymást követő számok.
  1. A regisztráció útján, amely megy a regisztrációs űrlapot.
  2. Címsorba - itt a címet, ahonnan erre az oldalra, ebben az esetben a címemet. Ha úgy dönt, hogy beiratkozik a programot köszönhetően ez én lesz akkor a szerkezete, mint egy áttétel.
Aztán be az űrlapon
Kezdeti mezők közös, és sorra kerülő alkalommal regisztrál a legtöbb portálok vagy torevshare vagy bármilyen más. Fontos, hogy a mező 3:
  1. e-mail, fontos olyan mértékben, hogy az itt szükséges Gmail címét, de nem más eredményt ezt ad a fejlesztők az előírt adatokat más levelező szerverek rendelkezhet küldött adatokat a program SPAM és a Gmail nem.
  2. Ezután válassza ki a fizetési processzor, amelyen keresztül a kifizetést, vagy visszavonja alapok a program MX reklám a vállalkozások számára. Ez a szakasz tudjuk tölteni, de most talán az is lehet egészíteni később a regisztráció után. 
  3. Aztán válasszon a nyelvek fogunk használni. van egy csomó, és mindenki megtalálja a neki valót. Mivel én Lengyelországban élnek választani lengyel
  4. másik kiválasztott részét újra megmutatni, aki a szülő vagy bárki is rendelhető. Ebben az esetben, ha itt az adataimat.
  5. Ezután ellenőrizni kell a mezőbe, hogy nem vagyunk robotok. Néha, amikor ez a mező mutatja egy további ablak, amelyben meg kell, hogy válassza ki a képeket, amelyeket meghatározott kérdésre. 
  6. Szokás a regisztráció során kell olvasni a szabályokat. Ehhez egyszerűen kattintson checkboox de azt javasoljuk, hogy olvassa el a teljes szabályozás akkor ne lepődjünk meg, és csalódott rendelkezések. Elolvastam, és azért, mert a feltételezett formám művelet nem talált benne semmi veszélyes hegyes madár;).
  7. És az utolsó ezen az oldalán a regisztráló. Hogy nem kell megmagyarázni, az ellenőrzést, és írd le, vagy emlékszik felhasználói neveket és jelszavakat, hogy rögzítse

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése