F

2016. június 27., hétfő

Ideje elkezdeni működés folyamatos ...

Folytatása, amit elkezdett az előző bejegyzésben. Kezdeni, hogy kihasználják az meg kell kezdeni kattintva. Természetesen, akkor azonnal az elején érmék fizetni a processzor típusát Payza vagy hasonló, hanem azért, mert nem vagyok biztos benne, hogy ez nem kidobott pénz nem adnak a saját források és megpróbálja elérni az első fizetési kattintással vagy ajánlott levélben, természetesen, ha a tálca megy. Nem számít túl sokat, mert én már regisztrált a barátaim ilyen projektek negatív hozzáállás, és nem hiszem, hogy a pénzt a reklám oldalak a hálózatban.
Tehát kezdjük kattintva. Lépések végrehajtása után a korábbi poszt nyit nekünk egy ablak a következő.
A teszt nem az, hogy néhány nekünk,. robot vagy létrehozott számítógépi program Nézzük csak csaló programok, mint a Rev $ nyúl. Sajnos, az én 26 nap tapasztalata ebben a programban ma már tudom, hogy ez nem is olyan egyszerű feladat. Minden nap meg kell kattintani legalább 10 reklámokat, de ha akarunk valamit ebben az egészben kell javasolni maxima vagy 100. Ez az intézkedés azonban egy kis időt. Print Screen teljesen világos és érthető, és nincs itt a nagy magyarázat egyszerűen olvasási parancs tartalmazza a képek, és állítsa be az egyik a kisebb képek nagyobb összhangban megadott utasítások a lekérdezés. Ez látható az alábbiakban.
A fenti képen látható tisztán, hogy ez illik. Csak húzza a képet, hogy illeszkedjen az utóbbi és megkezdi a visszaszámlálást a fent leírtak szerint. Ez látható az alábbi képen.
 Itt láthatja, hogyan működik:
  1. A hátralévő idő végéig a hirdetést megtekintő.
  2. A kattintások száma, hogy a tettek egy adott napon. Kiszámításához a csomag foglalkozik minden nap van, kattintson legalább 10 reklámok. A maximális kattintva 100 hirdetés naponta.
Előfordul, hogy amikor a hirdetést megtekintő véletlenül kattintott az egérrel vagy a billentyűzet oly módon, hogy a reklám nem látott Bzie hosszabb tetején, majd kiderül, hogy egy másik biztonsági rendszer formájában blokád töltési ideje figyelte reklám. Az ablak az alábbiakban látható.
Könnyen látni a vörös szó " kattints ide a folytatáshoz repült ... " By alábbi linkre kattintva reklám elkezd repül tovább. 
Ily módon, kattintson 100-szor, amely körülbelül egy órát, és mi vagyunk a jobb újabb $ 0,50. Ezen a módon, az első, hogy megvásárolja a legkisebb csomag várakozás 10 nap.
Hogy mi történik, ha wyklikam több mint 100 reklám azonnal tájékoztatni az üzenet a következő:
Ha ezt lefordítjuk lengyel többé-kevésbé az, ami olyasmi, mint " Elnézést limit kattintást Millionaire hirdetések sikerült elérni ." 
Ezen a módon dolgozunk. A gyorsaság és a hatékonyság tetteink természetesen függ által beszerzett mennyiséget hirdetési csomagok, valamint annak szükségességét, hogy kattintson át az egyes hirdetési ami nehéz lehet, különösen, ha távol vagyunk otthonról.
Van egy szép klikk és hívja azonnal a következő kis információ a programról reklám.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése