F

2016. június 21., kedd

Gyerünk

Már van egy fiókot, az MX kezdjük valami végre. Ehhez meg kell tudni, hogy egy kicsit, mellyel megnyitható után áthaladnak a szakaszban a regisztráció és az üzembe helyezést. Úgy néz ki, mint ez:
Fogok szólni ebben az időben fontos pozíciókat illusztrált formában, mint egy kezdő fogak beválasztani tudni, amit az egyes területeken:
  1. Ez a mező mutatja, hogy mennyi idő van még hátra a következő ablak, ahol kattintson a hirdetés. Azt is nézd meg, hogy a másik oldala, hogy van, hogy mennyi időnk van, hogy ebben az ablakban, kattintson a 10 hirdetés, amely biztosítja számunkra a töltés jutalékok kreditcsomagokat 
  2. Fiókegyenlege mutatja, hogy milyen erőforrásokat van. Nem érinti azokat az intézkedéseket napi kattintások beutalt, valamint része, amit keres nekünk egy csomagot vásárol. Rész, és hogy pontosan a fele. Ehhez jönnek még egyéb intézkedést, amely ezen a ponton nem fogok beszélni, mert a csomagok számát, hogy van, hogy ezek eléréséhez megijeszt, és remélem, hogy amikor értem.
  3. Gomb segítségével további összegeket fizetni a fiókjába a panelen fizetési eszköz feldolgozó, aki úgy dönt, hogy használja az MX. Azért választottam Payza mert elolvasása után sok fórumon, úgy találtam, hogy ez egyszerűen a legmegbízhatóbb. Mint minden van egy személyes döntés, és meg kell elemzése alapján, az előnyök és költségek ebből eredő.
  4. MX számla és itt a második része az átadott pénzeszközöket a csomagokat elérték után terhelhető, vagyis minden nap éjfél után wyklikasz legalább 10 hirdetés.
  5. Fiók nagykövet éppen a varázslat, amely beszéltem itt Fejlesztő díjat egy bizonyos számú az Ön elkötelezettségét a program. Sajnos, annak érdekében, hogy használja őket, akkor kell, hogy a csomag címletű $ 50 és egy konkrét szám nem kicsi. Ha olyan sokáig tartott, hogy megpróbálom leírni, de feltételezem, hogy egyre bevonása nélkül betét valódi pénzt az én esetemben nagyon valószínűtlen. Valószínűleg sem unatkozom, és adja fel, vagy én nem lesz olyan intézkedéseket annak érdekében, hogy kihasználják azt.
  6. A Bizottság az áttételek Ez azt jelenti, hogy kapsz, hogy a személy, aki a nyilvántartásba vett át a parancsot, hogy megvásárol egy csomagot. Mert koto minden, amit csinál az első szinten kap 10% -át a parcellák a második és a harmadik szint 5%. A fontos dolog az, hogy láthatjuk, hogy rögtön a vásárlás után egy ajánlott csomagot, és nem az, hogy felszámolja fokozatosan közben a csomagot.
  7. Összege Bevételmegosztások egyszerűen mennyiben kérte ma egy csomagot, amit vásárolt. Figyelembe veszi a teljes összeget, azaz mind a számítás a 2. és a 4..
  8. Az összeget a kifizetések egyszerűen mennyit ment pénzfelvételi MX mióta elkezdtem csinálni.
  9. Gomb kifizetési viszi az ablakhoz, ahol szeretné átvinni a pénzeszközök egy fizetési processzor, majd egy bankszámlára.
  10. Az aktív csomagokat mutatja, hogy hogyan és milyen felekezethez van. Ezen kívül van egy másik gomb, így meg lehet vásárolni az új csomag. Ha rákattintunk, akkor megy az új ablak, mely a későbbiekben még hozzászólások.
  11. Beutalások számának elmondja, hogy hány ember így csatlakozott a programhoz. 
  12. Credit vannak, hogy képesek reklámozni banner a lap más oldalakon.
  13. Kattintások száma az adott napon. Csomag hozta napi bevétel miatt kattintva 10 hirdetés. fel, akkor kattintson 100 hirdetés ülésén.
  14. Ez a valaki, aki egy csomó pénzt a számlára. A lényeg az, hogy a csomag a napi munkát kell kattintani legalább 10 hirdetés szabadság üzemmód mentesül ez a kényszer, hanem egy bizonyos számú pénzt kell fizetni érte.
  15. Itt láthatja, hogy hány hirdetés kattintott elejétől a létrehozása is profil MX.
Nos, kezdeni velünk legyen elég. Arra hívlak benneteket, hogy az esemény, hogy szórakoztató, mert az elején van, hogy egy kis türelem és a jövőkép előnyei a következő évtizedben, hogy a késztetés ..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése