F

2016. június 24., péntek

Ideje elkezdeni működés

Mi már regisztrált Tehát már elmagyaráztuk a legtöbb területen a honlap a mi számlánkra MX. Cselekvés ideje a kívánt nyugdíjba. Ehhez jelentkezzen be a fiókjába, és kattintson a gombra, hogy található sem a fő menüsor vagy a panel a legfontosabb információkat a hirdetések:


Ha rákattint egy ilyen lehetőséget nyit ablakot az alábbi módon ::
  1. Indításához kattintson a hirdetéseket, kattintson a gombra 1 használatát, hogy lépjen a következő oldalra, amely indul a már kifizetett.
  2. Reklámozzák, amelyhez nem dostaiemy. ha azt akarjuk, hogy a helyzet javítása érdekében a tulajdonosok a helyszínen a két klikkek nem is fájt.
  3. Tény, bolt MX rendszerint csak 2-3 nap eddig semmi többet tudok mondani erről, kivéve, hogy ez egy másik funkció segítségével a program úgy tűnik, hogy megbízhatóbb, jövő-orientált.
A kattintás után No. 1 menj az oldalra az alábbiak szerint:
És itt kezdődik a fáradságos feladat a gyűjtő alapok. Meg kell kattintani a hirdetéseket, hogy valamit belőle naponta, akkor kattintson a hirdetés 100, amelyek mindegyike megér $ 0,005. Ezen a módon egy nap lehet wyklikać $ 0,50 elején a munka nehéz. Azt hiszem, meg kell tölteni egy órát egy nap egy tiltott 100 hirdetés. 10 nap után már az elégedettség, hogy meg tudjuk vásárolni az első csomag a reklám értékű $ 5. Ha rákattint a reklámra ugrás a következő ablak, amely valószínűleg holnap. Viszlát

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése