F

2016. június 20., hétfő

Az első bemeneti tovább

Mi a bejelentkezést követően, és adja meg a számlánkon. És az elején van egy probléma nem annyira probléma, de egy nagyon fontos dolog, amely megmutatja az alábbiakban.
A képernyőn a fenti mondat. Az ötlet az, hogy adja meg a PIN-kódot, amelyet használni, hogy a későbbi műveletek átutalni az MX-processzora a kifizetéseket, amelyeket úgy döntünk, hogy használja a fiókot. kattintson a linkre KATTINTSON IDE , és menj a következő ablak az alábbiak szerint.
És az elején a vörös font menti nagyon fontos dolog, nevezetesen, hogy a kód megadása után és az elfogadás formájában már nem lesz képes változtatni. Azt javaslom, hogy az adatok ebben a formában adjuk után mély gondolkodás és a legjobb mentse őket egy papíron is, ha szükséges, hogy használja őket egyszerűen elérheti őket. Tovább a következő formában:
  1. Az első mező a PIN-kódot, amely akkor lép csak számokat. Egyesek azt mondják, hogy ne felejtsük el ezt a kódot akkor adja meg ugyanazt a használt ATM kártya vagy hitelkártya, de nekem ez képtelenség. PIN-kód legyen egyedi és egyedülálló, mert olyan, mintha nem is olyan könnyű megtörni, de mintha lenne egy ilyen dolog történt, hogy akkor legalább nem kell blokkolni más forrásokból kártyákat, hogy tartsa őket eltűnt a forrásokat.
  2. Serve anyja neve igaz, akkor meg itt valami más, fontos csak, hogy írja le, vagy megjegyezni, mert akkor később jöhet, ha elfelejti a PIN kódot.
  3. Ugyanez ismételje meg a 3. rovatban azt tanácsolom, hogy egy rövid és egyszerű nevet úgy, hogy nincs probléma a figyelmeztetés.
  4. És ugyanaz a 4. rovatban.
  5. Az 5. számú adni az aktuális jelszót, hogy erősítse meg a bejegyzéseket általunk készített.
  6. És mint mindig, legyen valahol gombját. A mi esetünkben is, miután a lengyel írja SAVE.
Nos, az első bejárat a MX-egy kész. Ez azt mutatja nekünk a számla és az állam, akkor menjen dolgozni, de erről bővebben a következő bejegyzésben ...
A legfontosabb ennek a bejegyzésnek EMLÉKEZZEN PIN kódot és KÉRDÉSEK az emlékeztető . Ha elfelejti, hogy nem lesz képes életre kelteni a sarokba csak veszíteni, amikor rákattint egy hirdetés, és ez egy unalmas munkát, különösen annak tudatában, hogy egyik sem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése