F

2017. február 7., kedd

Az első bemeneti hogy a program V4M

Helló Ma poopowiadam egy kicsit arról, hogy a panel V4M programban való bejelentkezés után őt. Nem írom le, hogyan jelentkezzen, mert ez ugyanaz, mint az összes többi hasonló programok. Ezért jelentkezzen be fiókjába a programban fog http://www.video4money.de . Miután belépett nyitott a ablak az alábbiak szerint:
  1. Ha rákattint erre a linkre, hogy menjen el az oldalra, amelyen keresztül tudjuk nézni filmeket. Emlékezzünk arra, hogy ha az első bejelentkezés a helyszínre ért véget a hiba, és hogy mi volt a jelszót a bejelentkezéshez ugyanaz mindkét helyen, de a jelszó lesz más.
  2. táblázat mutatja információ, hogy hány pontot jelen pillanatban nyertünk a filmnézés. Van is információ itt arról, hogy hány pontot per view megkaptuk a mi áttétel.
  3. A 3. pont olyan információk, amelyek tartoznak már a platform Die-Werbeplatform , amely a platform-típusú revshare. A részvétel ezen a platformon ad előnyöket V4M. Körülbelül ugyanazt a platformot, és írták alá a levelet későbbi hozzászólások.
  4. Egy másik pont az az információ, hogy az általunk vásárolt néhány parcellák a platform, amely írtam fent.
  5. Itt a mi link a program népszerűsítése.
  6. Itt található információkat, hogy hány partner aláírta keresztül kapcsolat. Ezek az úgynevezett közvetlen partnerekkel.
  7. Ez a tétel a mi azonosító szám, amellyel lépnie V4M.
  8. Itt találjuk az összes áttétel foglalt a szerkezetet.
  9. Itt törjük új szintre a szerkezet. Egyszerre akár 10 szintet. Pontosabban, az első sorban lehetünk akár 3 áttétel. A többi 9, mert minden az első metróvonal réz is csak három áttétel a harmadik 27, a negyedik 81, az ötödik 243 a hatodik 729, hetedik a 2187, nyolcadik 6561, kilencedik 19683 10 59049. Összességében ez a hatalmas szám, mert akkor már több mint 88.572 áttétel amikor töltse ki a teljes szerkezet.
  10. és az utolsó része a mai poszt az információkat az oldal tetején a bal oldali részén. Itt lehet módosítani az adatokat, és megtekintheti őket, ha már befejeztük a munkát a program jelentkezzen ki.
Ez lenne elég szempontjából a hely adottságait, és a megjelenés. A következő bejegyzésben megmutatom, hogyan kell filmet nézni, és mit kell tenni annak érdekében, hogy megkapja az elismerésre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése