F

2017. február 11., szombat

Konszolidáció információk Video4Money

Ma, 10 nap után a kezdetektől a program eljött az ideje az első összefoglalót tetteit. Nos, ebben a pillanatban mi vagyunk a több mint 5000 embert. Ez sok minden attól függ, hogy ezek az emberek konkrétan dolgozik ezen a platformon növekszik. Kezdjük elölről:
  • Platform Video4Money jutalmazza meg pont a filmnézés.
  • Oglądnięcia egy film, annak hosszától függetlenül jutunk 9 pont, amely egy bizonyos idő után ki kell cserélni a pénzt.
  • Tiszteletdíjban részesül abban a hónapban már figyelte legalább annyi filmet felhalmozni 2500 pontot, de annál inkább kapunk egy jobb rím.
  • A másik feltétel fogadására pontot megtekintésére, hozzátéve megjegyzést.
  • Hozzászólások hozzá vége előtt tart a film nem számít. Annak érdekében, hogy biztonságosan a legjobb, hogy írjon egy megjegyzést a végén a film, majd hozzá.
  • Hozzáadása minimális észrevételek tartalmát, például, OK, rendben, THX ... nem kap pontot érte.
  • Megtekintése előtt a film megmutatja nekünk mindig van néhány másodperces reklám. Ne kapcsolja ki ezeket a hirdetéseket, és nem blokujcie őket, mert a cég nem V4M díjazásban részesül. Honnan tudjuk, hogy fizessenek nézni, ha nem tudjuk keresni a te dolgod.
  • Ha úgy dönt, hogy hívja valaki, hogy működjenek együtt, hogy emlékezzen, hogy inkább nem megy a végén a hónap, és ha kijönnek, hogy az erő nem kötelezi senki, hogy egy pillantást ebben a hónapban, mert a cég át az óráját, és így lesz, hogy 2500 pont. Kezdve előtt két nappal a hónap vége akkor nagyon nehéz. hagyja az újonnan ajánlott megismerkedjenek a program és a kísérlet, és kezdődik az igazi munka kell elejétől a következő időszakban.
Ha valaki van vagy volt, a THW Global engedte elfelejteni, hogy létezett szabályokat. Itt a legjobb hasonlóan cselekedjen. A cég első pillantásra sokkal jobb az oldal nem akadt, és nincs probléma a belépő a szójabab venni. Természetesen továbbra is szükséges pontosításokat, de ez minden időben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése