F

2017. február 17., péntek

Vásárlás az első csomag a GCC Group

Az utolsó utáni megmutattam regisztrációk A GCC Group. Ma akartam mutatni, hogyan kell vásárolni az első csomag a projekt. Egy dolog biztos ebben a projektben fogak lekötésére konkrét előnyöket Kopic egy csomagot. Eddig próbáltam keresni jövedelem az interneten, így a költséges. A különbség az, hogy ez a projekt fizetni egy adott termék és megkapja az adott számlán. Tehát kezdjük vásárlást. Térjünk vissza a nyilvántartás, amelyben kiválaszthatja a kívánt csomagot vásárolni,

  1. Ahogy az előző post itt, tudunk többet szeretne megtudni a kiválasztott a csomagot.
  2. Ide kattintva dönt, hogy megvásárolja a csomag
  3. Megjelenik az ablak, mely összefoglalja a vásárlást. Bemutatom fölé: 3. lépésben, akkor is változik a megrendelt termék
  4. Itt válassza ki a fizetési módot, és már több közülük:
    1. Átutalás vagy jutalmat a bankszámlájáról
    2. Transvr Vise - ez a cég közvetítő fizetési - Átigazolási használata TransferWise nagyon egyszerű és zajlik 4 lépésben:
      1. STEP - 1 Szükséges a pénznemet és az összeget, amit küldeni szeretne, majd határozza meg a valuta a címzett.
      2. STEP - 2 - Szolgáld az adatokat
      3. STEP - 3 - Írja mely számlán el kell végezni az átadás, és amely címet is át a pénzt
      4. 4. lépés - Válassza ki, melyik módszert szeretne fizetni az átutalási megbízás
      1. 1. lehetőség Hitelkártya (gyorsabb)
      2. 2. lehetőség banki átutalás
      Pénzátutalás tehet klasszikus módon, jelentkezzen be a honlap, vagy olyan alkalmazásokat használ a mobil eszközök.
    3. Küldtük a pénzt kapunk 1-4 napig, de a saját tapasztalataimat tudom, hogy csinál egy transzfer korán reggel (vagy késő este) 0:00-04:00 megkapjuk a pénzt, még ugyanazon a napon. De ez nem ígéret TranswerWise.

      Mi lehet küldeni: GBP, EUR, USD, CHF, PLN, SEK, DKK, NOK, Ft, GEL, TRY, RON, CZK, BGN

      bekapcsolása: GBP, EUR, USD, INR, PLN, AUD, SEK, DKK, NOK, CHF, CAD, HUF, GEL, TRY, RON, SGD, NZD, HKD, CZK, GBN, MYR, BRL, PHP


    4. Solid Trust Pay - ez a fajta fizetési processzor.
    5. Gocoin - azaz, hogy a fogselyem használata Bitcoin.
    6. Perfect Money - más fizetési processzor
    7. készpénz számla
  5. Ezen a területen nem lép az első vásárlás, míg a következő lép a kedvezmény kódot kapott, amikor vásárol az előző csomagokat. Ily módon, akkor kap egy 10 százalékos kedvezmény a következő vásárlás.
  6. Az utolsó részben kapunk egy számlát, amit vásárolni.
  7. A dokumentum, amely igazolja a vásárlást igazoló számla vagy fogadhat e-mailt és mi mentheti meg közvetlenül az asztalon. Az alábbiakban megjelenés számlát. A 7. bekezdésben kapnak adatainkat.

  8. Nagyon fontos, punk, vagyis a számla számát. emlékszik átírni azt ugyanúgy, és mivel a tartalom az átutalás, a másik esetben van egy probléma hogy elfogadta a kifizetéseket.
  9. Egy másik pont az a dátum, a számla.
  10. és az utolsó a fizetési módot. Ez azt mutatja, itt ezt a módszert, és az adatokat, amelyekre döntése jóváhagyását a sorrendben. Én csak úgy döntött, [átutalással úgyhogy podstawiły augusztus adatokat átvinni.
Nos most egy másik információt. Én személy szerint megvettem az első csomag az Euro és a bank konvertálja a bak, hogy engem ami természetesen letölthető a megfelelő jutalékot. Különböző banki díj különböző díjakat, de mindig van valami kerül. Azonban miután közelebbről megvizsgáljuk a helyén, és beszélni az én szponzor kiderült, hogy a Támogatás fülre információkat tartalmaz küldjük kifizetéseket. Ábra mutatják az alábbi:



















Itt látható két fizetési lehetőségeket. Az első az átutalással devizaszámlára euró, a második pedig a transzfer a PL. Azok a számlák, az Egyesült Királyságban, hogy javítsa az üzenetet. Meg kell magát csere megfelelő mennyiségű euró, az Egyesült Királyságban, és fizet egy normál banki átutalással teljesíthető tartott a PL. Zavart az alapján, amit természetesen az, hogy a konverzió. Mazda bank valójában némileg különböző kurzusok EURO. Ahhoz, hogy senki félre úgy döntöttem, hogy kérni ezt a támogatást. És itt jön a válasz:
Az információ nagyon fárasztó. Nos, GCC mondja, hogy ha lehetséges, akkor a legjobb, hogy a pénzösszegeket az euróövezeten számla, de ott is a lehetőségét, hogy az, hogy a számla a PL. Alkalmazható, mivel EUR árfolyam a nap, amikor az átutaláshoz közzé a Lengyel Nemzeti Bank. Így minden világos volt. Megvásárlásával emlékszik ez a kis részlet.
Ma annyira meghívjuk, hogy keresd meg a blog. Most pedig elcsavarja működésének bemutatása az egyes komponensek a projekt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése