F

2017. február 22., szerda

Szervezeti változások video4money

Ma, rövid, de lényegre törő. Az utóbbi időben az oldal video4money.de másképp cselekedett, sőt kevesebb, mint działałała nem működött. Most minden már minden rendben lesz. Ennek oka az volt, ezeket a problémákat az elvégzett munka a fejlesztők, amely megváltoztatta a körét a mobilitás mellett. A jelen pillanatban a BACKOFFICE jelentkezzen be, ahonnan filmeket nézni. Itt van egy illusztráció:
Miután bejelentkezett az oldalunkon nézni és bővítése lapon a jelen pillanatban már a következő lehetőségek állnak rendelkezésre.
  1. Saját profilt, amely tartalmazza a személyes adatokat, hogy mi adta a regisztráció,
  2. Itt lehet szerkeszteni a profilját,
  3. Lejátszási listát, amely abban a pillanatban még üres,
  4. Ez a könyvjelző mutatja zarejestrownych tagjai programozók. Sajnos, ebben a pillanatban még nem lehet látni a felhasználók ABC '
  5. Itt találjuk a BackOffice, most kattintson erre a linkre kattintva megnyílik az ablak fogunk irodánkban és miután bejelentkezett ez lesz betekintést érdekes számunkra információt.
  6. Az utolsó gomb, hogy jelentkezzen ki a rendszerből.
És most néhány hivatalos tájékoztatást az utolsó webinar. Meg kell használni, mert megmondja, hogy pontosan hogyan kell eljárni, akkor ne lepődj meg, hogy mi volna vonni jakies pontok:
  • A cég Video4Money elfogad partnerek száma ugyanabban a háztartásban, akkor is, ugyanakkor nézni, és véleményezzék a hirdetés, ha minden ember használja a készüléket, és otthon van bejelentkezve.  Ez vonatkozik a más emberek, akik csak velünk, mint egy vendég, közös start, ismerik a rendszert úgy, hogy egyszerre filmnézés.
  • Nincs tevékenység után 4 hétig vagy hiánya bejelentkezés BO és nem néz olyan filmeket törli partner automatikusan a rendszer.
  • 30 másodperc után írhatunk egy megjegyzést, hogy lett hozzárendelve (a kiszámíthatatlan elektronika, így javasolja hozzáadunk 5 másodperc), de filmet nézni a végén, ez lehetővé teszi, hogy az automatikus, de nincs hatással a időtartamára a film által kiválasztott ezt a funkciót.
  • A megjegyzés tartalmaznia kell legalább két szót, nyilvántartások ok, ok, vagy shell, shell, finom, lehet, van, nos, nem hagyja jóvá a megjegyzést, de egy nyilatkozatot, nem számít, melyik országban és nyelvi kifejezés.
  • Re-nézi a filmet és powarzające az egyes azonos észrevételek nem fognak szerepelni.
  • FONTOS! Van egy lista a részlegek hirdetések alján a link - Támogatók. Javasoljuk hajol alatt ott minden alkalommal. A hirdetők helyezze ott saját reklám, még azok is, nem naprakész, megfigyelni érdeke partnerek figyeli a hirdetéseket ezen az alapon értékeli a gazdasági bölcsessége elkötelezettség számukra a saját pénzügyi cég, ami a mi jutalom. Továbbá, a minőségi észrevételek döntő fontosságú. Senki, aki bevonja alapok nem lesz elégedett a becsmérlő reakció az üzleti partnerek. Szponzorok fizetni a minőségi észrevételeit. Mennyiségének változtatásával pontokat, hogy lehet esetleg mondani lehetett az oka, hogy a rendszer módosítását eredményeként egy rossz megjegyzés túl korai, hogy tegyen egy megjegyzést, mi, vagy onnan érkező partnerek.
Ma elég ebben a témában. Nyugodtan egymást követő hozzászólás V4M

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése